Lletra granLletra normalLletra petita


divendres, 12 / febrer / 2016
 English (United States) Català (Català)
Comunicació»Noticies
   
Noticies actuals
rss


Sant Esteve registra l’índex d’atur més baix de la zona nord

Sant Esteve registra l’índex d’atur més baix de la zona nord 09/02/2016 -
Tot i la tendència generalitzada d’augment de l’atur que s’ha produït al gener, en part a causa de la finalització de contractes de la campanya de Nadal, Sant Esteve és el municipi de la zona nord del Baix Llobregat amb l’índex d’atur més baix: un 11,3%, per sota del 14,7% del conjunt de la comarca i del 15% registrat a Catalunya.

 


Últimes places per a la sessió gratuïta sobre comptabilitat

Últimes places per a la sessió gratuïta sobre comptabilitat 09/02/2016 -
En el marc del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” el proper 25 de febrer s’impartirà la càpsula formativa: Comptabilitat. Com interpreto el balanç de la meva empresa. Les persones interessades poden inscriure’s a Promoció Econòmica.

 


Concurs de fotografies sobre l’aigua i el canvi climàtic

Concurs de fotografies sobre l’aigua i el canvi climàtic 09/02/2016 -
L'Agència Catalana de l'Aigua organitza un concurs fotogràfic a través d’Instagram amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua. Les imatges sobre el lema "aigua i canvi climàtic" es poden publicar fins al 8 de març amb el hashtag: #acaWorldWaterDay2016

 


Busquem joves universitaris emprenedors per participar al projecte INNOBUS

Busquem joves universitaris emprenedors per participar al projecte INNOBUS 08/02/2016 -
Si ets jove universitari/ària aturat/da o amb feines temporals, tens actitud emprenedora, motivació pel talent, la innovació i per nous reptes, t’interessa inscriure’t al projecte InnoBus. Es tracta de resoldre els reptes que plantegen cinc grans empreses i oferir la millor resposta. Us esperen premis molt interessants.

 


Nou govern municipal a l’Ajuntament de Sant Esteve

Nou govern municipal a l’Ajuntament de Sant Esteve 05/02/2016 -
Sant Esteve ja té nou govern municipal. Avui s’ha formalitzat l’acord per la governabilitat de l’Ajuntament entre els grups d’ERC, PSC i Entesa per Sant Esteve. El document l’han subscrit l’alcaldessa Maria del Carme Rallo per Esquerra, i els portaveus al consistori del PSC, Enric Carbonell, i d’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell. Sant Esteve ja té nou govern municipal. Avui s’ha formalitzat l’acord per la governabilitat de l’Ajuntament entre els grups d’ERC, PSC i Entesa per Sant Esteve. El...

 


Presentació d’un llibre sobre innovació a la Biblioteca Municipal

Presentació d’un llibre sobre innovació a la Biblioteca Municipal 05/02/2016 -
La Biblioteca Municipal Joan Pomar acollirà dijous, 11 de febrer, la presentació del llibre ¿Innovas o trabajas, de la idea al paciente ? El sesrovirenc Jaume Ruiz és un del autors d’un obra sobre innovació en el sector de les ciències de la salut.

 


Treballs de neteja de pintades a tot el municipi

Treballs de neteja de pintades a tot el municipi 05/02/2016 -
Operaris de la brigada municipal estan treballant en la neteja de pintades i grafitis no autoritzats apareguts en diferents espais públics i edificis municipals. Afecten no només parets sinó també mobiliari urbà com bancs, contenidors, jocs infantils, fanals, entre d’altres. L’operació de neteja s’ha iniciat al centre urbà i continuarà per tots els barris i polígons industrials.

 


Descomptes i promocions per visitar els principals atractius turístics de la comarca

Descomptes i promocions per visitar els principals atractius turístics de la comarca 04/02/2016 -
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita, amb novetats, el cupó per fer escapades en família. Aquest any es podrà gaudir amb nous descomptes i promocions per a visitar els principals atractius turístics de la comarca a preus especials.

 


Oberta la convocatòria per presentar candidatures als premis Sesrovirencs de l'Any

Oberta la convocatòria per presentar candidatures als premis Sesrovirencs de lAny 02/02/2016 -
L’Ajuntament de Sant Esteve, a través de l’Àrea de Premsa i Comunicació, convoca una nova edició dels premis Sesrovirencs de l’Any. Una edició més, convida a les entitats i col·lectius locals a presentar propostes per a cadascuna de les tres candidatures: a l’Activitat, a l’Entitat i a la Persona. Aquestes es poden lliurar al SIAC o per correu electrònic fins al l’11 de març.

 


Validada a Sant Esteve una butlleta premiada a l’Euromillones

Validada a Sant Esteve una butlleta premiada a l’Euromillones 01/02/2016 -
En el sorteig de divendres dia 29 de la lotería Euromillones ha resultat premiada de segona categoria una butlleta validada a Sant Esteve. El guanyador s’ha endut un premi de 408.293,69 euros.  

 


Sant Esteve, tercer municipi del Baix amb un major volum de PIB per centres de treball

Sant Esteve, tercer municipi del Baix amb un major volum de PIB per centres de treball 01/02/2016 -
L'Observatori Comarcal acaba de publicar un informe sobre el Producte Interior Brut a la comarca corresponent a l’any 2012 i extret de les dades publicades per l'Idescat sobre  l'estimació del PIB comarcal i municipal, la distribució del PIB municipal i comarcal per càpita i per centres de treball. D’aquest informe se’n desprèn que Sant Esteve, amb 582.124€, és el tercer municipi del Baix, darrera de Martorell (990.643€) i El Prat de Llobregat (728.549€), que presenta un major volum de PIB per ...

 


Entra en funcionament la 3a fase de les obres de l’accés a la B-224

Entra en funcionament la 3a fase de les obres de l’accés a la B-224 22/01/2016 -
El dimarts 26 de gener, a partir del migdia, entrarà en funcionament la tercera fase de les obres de la rotonda del nus amb la B-224. Es reobrirà l’antic traçat de la carretera BV-2293 d’accés a Sant Esteve, quedant anul·lat el vial provisional pel que s’ha circulat durant els darrers dos mesos. 

 


Comunicat sobre les indemnitzacions de l’equip de govern de l’anterior mandat

Comunicat sobre les indemnitzacions de l’equip de govern de l’anterior mandat 20/01/2016 -
L’alcaldessa, Maria del Carme Rallo, vol manifestar que en cap moment s’ha intentat ocultar cap actuació il·legal que s’hagi produït en el passat a l’Ajuntament i que faci referència a equips de governs anteriors.

 


El desplegament de fibra òptica finalitzarà al febrer

El desplegament de fibra òptica finalitzarà al febrer 19/01/2016 -
Telefónica ha informat l’Ajuntament que durant el mes de febrer està previst que finalitzi el desplegament de fibra òptica al municipi. Els treballs, que han durat uns cinc mesos, van començar a finals del mes de setembre.  

 


L’Ajuntament estudia alternatives de transport a l’actual bus urbà

L’Ajuntament estudia alternatives de transport a l’actual bus urbà 19/01/2016 -
Amb l’objectiu de reduir l’elevat dèficit que suposa el manteniment del bus urbà i alhora continuar prestant el servei de transport urbà l’Ajuntament està estudiant diverses alternatives. S'està treballant amb l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) en un estudi per a la reconfiguració de l’actual servei i per avaluar les possibles opcions d’acord amb l’ús actual del servei.  

 


La Policia Local deté in fraganti els autors d’un robatori amb força

La Policia Local deté in fraganti els autors d’un robatori amb força 15/01/2016 -
La col·laboració d’agents de la Policia Local de Sant Esteve i Mossos d’Esquadra ha permès, aquesta matinada, la detenció in fraganti dels presumptes autors d’un robatori amb força en un bar del centre urbà del municipi. Els detinguts, dos de nacionalitat albanesa i un italià,  han passat a disposició judicial. L'alerta d'un veí ha estat clau en l'actuació.

 


Comença el segon torn del Rodajocs

Comença el segon torn del Rodajocs 12/01/2016 -
Ahir va començar el segon torn del Rodajocs, un espai adreçat a les famílies amb infants d’un a tres anys,  on pares i mares acompanyats dels seus fills gaudeixen de diverses propostes de joc i experimentació.

 


Obertes les inscripcions als cursos gratuïts adreçats a emprenedors i empreses

Obertes les inscripcions als cursos gratuïts adreçats a emprenedors i empreses 09/10/2015 -
En el marc del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa 2015-2016, s’imparteixen catorze accions formatives repartides pels set municipis que promouen la iniciativa. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar online. Es tracta de cursos i tallers gratuïts, adreçats a emprenedors i empresaris del Baix Llobregat Nord.   

 


Sant Esteve s’adhereix a l’AMI

Sant Esteve s’adhereix a l’AMI 16/09/2015 -
El ple ha donat llum verda a l’adhesió de Sant Esteve a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La moció va ser presentada pels grups municipals de Convergència i ERC, i aprovada amb els vots favorables dels set regidors de l’equip de govern.

 


Es posa en marxa el web de Transparència i bon govern

Es posa en marxa el web de Transparència i bon govern 02/07/2015 -
L'Ajuntament de Sant Esteve ha posat en marxa el nou espai web sobre Transparència i bon govern amb l’objectiu de millorar i garantir l’accés dels veïns i veïnes del municipi a la informació pública. L’espai serà una eina en permanent evolució. Parteix d’una estructura bàsica que s’anirà ampliant i perfilant, tenint en compte que el nou mandat acaba d’iniciar-se.

 


Facebook

Facebook 17/07/2013 -
 La biblioteca disposa d'una adreça de Facebook, la vols conèixer?.

 

More
  
Cerca noticies
Destacats - Calaixera Minimitza

...consulteu La Calaixera
Arxiu de noticies Minimitza

· 1 articles d'any 2009- 6(mes)
· 4 articles d'any 2009- 7(mes)
· 2 articles d'any 2009- 8(mes)
· 13 articles d'any 2009- 9(mes)
· 19 articles d'any 2009-10(mes)
· 19 articles d'any 2009-11(mes)
· 18 articles d'any 2009-12(mes)
· 11 articles d'any 2010- 1(mes)
· 24 articles d'any 2010- 2(mes)
· 19 articles d'any 2010- 3(mes)
· 16 articles d'any 2010- 4(mes)
· 13 articles d'any 2010- 5(mes)
· 21 articles d'any 2010- 6(mes)
· 17 articles d'any 2010- 7(mes)
· 18 articles d'any 2010- 9(mes)
· 14 articles d'any 2010-10(mes)
· 24 articles d'any 2010-11(mes)
· 21 articles d'any 2010-12(mes)
· 21 articles d'any 2011- 1(mes)
· 23 articles d'any 2011- 2(mes)
· 27 articles d'any 2011- 3(mes)
· 21 articles d'any 2011- 4(mes)
· 32 articles d'any 2011- 5(mes)
· 21 articles d'any 2011- 6(mes)
· 20 articles d'any 2011- 7(mes)
· 3 articles d'any 2011- 8(mes)
· 21 articles d'any 2011- 9(mes)
· 28 articles d'any 2011-10(mes)
· 19 articles d'any 2011-11(mes)
· 14 articles d'any 2011-12(mes)
· 24 articles d'any 2012- 1(mes)
· 29 articles d'any 2012- 2(mes)
· 22 articles d'any 2012- 3(mes)
· 15 articles d'any 2012- 4(mes)
· 33 articles d'any 2012- 5(mes)
· 21 articles d'any 2012- 6(mes)
· 23 articles d'any 2012- 7(mes)
· 3 articles d'any 2012- 8(mes)
· 15 articles d'any 2012- 9(mes)
· 21 articles d'any 2012-10(mes)
· 14 articles d'any 2012-11(mes)
· 14 articles d'any 2012-12(mes)
· 17 articles d'any 2013- 1(mes)
· 19 articles d'any 2013- 2(mes)
· 17 articles d'any 2013- 3(mes)
· 18 articles d'any 2013- 4(mes)
· 32 articles d'any 2013- 5(mes)
· 29 articles d'any 2013- 6(mes)
· 18 articles d'any 2013- 7(mes)
· 2 articles d'any 2013- 8(mes)
· 15 articles d'any 2013- 9(mes)
· 22 articles d'any 2013-10(mes)
· 16 articles d'any 2013-11(mes)
· 9 articles d'any 2013-12(mes)
· 22 articles d'any 2014- 1(mes)
· 19 articles d'any 2014- 2(mes)
· 12 articles d'any 2014- 3(mes)
· 13 articles d'any 2014- 4(mes)
· 11 articles d'any 2014- 5(mes)
· 14 articles d'any 2014- 6(mes)
· 19 articles d'any 2014- 7(mes)
· 4 articles d'any 2014- 8(mes)
· 8 articles d'any 2014- 9(mes)
· 19 articles d'any 2014-10(mes)
· 15 articles d'any 2014-11(mes)
· 10 articles d'any 2014-12(mes)
· 9 articles d'any 2015- 1(mes)
· 18 articles d'any 2015- 2(mes)
· 13 articles d'any 2015- 3(mes)
· 18 articles d'any 2015- 4(mes)
· 11 articles d'any 2015- 5(mes)
· 15 articles d'any 2015- 6(mes)
· 11 articles d'any 2015- 7(mes)
· 6 articles d'any 2015- 8(mes)
· 9 articles d'any 2015- 9(mes)
· 13 articles d'any 2015-10(mes)
· 21 articles d'any 2015-11(mes)
· 14 articles d'any 2015-12(mes)
· 4 articles d'any 2016- 1(mes)

Portada El Sesrovirenc

Club de feina

 La Calaixera


Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires | C/ Major, 8-10 | Tel. 93 771 30 17