Lletra granLletra normalLletra petita


dimecres, 26 / novembre / 2014
 English (United States) Català (Català)
Comunicació»Noticies
   
Noticies actuals
rss


Es posa en marxa la campanya per sensibilitzar sobre els excrements de gos al carrer

Es posa en marxa la campanya per sensibilitzar sobre els excrements de gos al carrer 25/11/2014 -
La regidoria de Civisme ha impulsat una campanya de sensibilització per recordar als propietaris de gossos l’obligació de recollir les deposicions al carrer. Aprofitant les sigles del municipi i convertides en article salat, s’ha ideat l’eslògan: “SES caques són teves”.

 


La masia de Ca n’Estella acull un Mercat de Nadal el diumenge 30 de novembre

La masia de Ca n’Estella acull un Mercat de Nadal el diumenge 30 de novembre 25/11/2014 -
Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Finca Ca n’Estella organitza un Mercat de Nadal el proper diumenge, 30 de novembre, després de la bona acollida que va tenir al maig la jornada de portes obertes a la masia. El celler acollirà parades d’artesania i oferirà visitades guiades. A més de gaudir de la música en directe, també...

 


Consultoria gratuïta de màrqueting i TIC adreçada a la petita i mitjana empresa local

Consultoria gratuïta de màrqueting i TIC adreçada a la petita i mitjana empresa local 25/11/2014 -
En el marc del programa Fem Xarxa, Fem Empresa , el proper dijous dia 27 tindrà lloc una reunió informativa adreçada a empreses del municipi que puguin estar interessades en una consultoria de màrqueting i TIC, de manera totalment gratuïta. La xerrada es realitzarà a l’Ajuntament, a les 10 del matí.

 


Sant Esteve organitza un Casal de Nadal per a infants

Sant Esteve organitza un Casal de Nadal per a infants 21/11/2014 -
En el marc de les activitats lúdiques que la regidoria de Joventut organitza per les vacances nadalenques, enguany ha incorporat com a novetat el Casal de Nadal. Tallers de postals, de guarniments, activitats musicals i de dansa, són algunes de les propostes que podran gaudir els infants.

 


La campanya del Gran Recapte s’allargarà una setmana més a Sant Esteve

La campanya del Gran Recapte s’allargarà  una setmana més a Sant Esteve 21/11/2014 -
El Banc d’Aliments Parroquial torna a comprometre’s un any més amb la campanya el Gran Recapte, una iniciativa que es desenvolupa a tot Catalunya per reunir aliments per a les persones més necessitades. El Gran Recapte tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre, però a Sant Esteve Sesrovires s’estendrà fins al següent cap de setmana per facilitar les donacions.

 


Inscripció al Curs de Monitor d’Activitats de Lleure

Inscripció al Curs de Monitor d’Activitats de Lleure 18/11/2014 -
L’Àrea de Joventut organitza el Curs de Monitor d’Activitats de Lleure. Les sessions es faran aprofitant les vacances nadalenques. Els joves interessants en aquest curs s’hauran d’inscriure del 24 de novembre al 5 de desembre al SIAC. Les persones amb carnet de l’Sputnik gaudiran una bonificació sobre el preu de la matrícula.

 


Actes amb motiu del Dia contra la Violència Masclista

Actes amb motiu del Dia contra la Violència Masclista 17/11/2014 -
El 25 de novembre és el Dia contra la Violència Masclista. A Sant Esteve Sesrovires s’ha posat en marxa aquesta setmana una campanya per sensibilitzar la població sobre aquest problema social. Missatges en els comerços i en les xarxes socials, un debat, l’elaboració d’un manifest i un taller de defensa personal són les iniciatives que integren el programa d’activitats.

 


Obertes les inscripcions al taller de defensa personal per a dones

Obertes les inscripcions al  taller de defensa personal per a dones 17/11/2014 -
El proper 29 de novembre s’organitza un taller de defensa personal per a dones. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la campanya amb motiu del Dia contra la Violència Masclista. La inscripció és completament gratuïta i s’ha de fer al Complex Esportiu Municipal, del 17 al 27 de novembre.

 


Sant Esteve manté la tendència a la baixa en nombre d’aturats

Sant Esteve manté la tendència a la baixa en nombre d’aturats 17/11/2014 -
L’octubre s’ha tancat a Sant Esteve amb el registre més baix d’aturats durant el 2014. Per primera vegada, en tot l’any, el nombre de parats es situa per sota dels 400. Baixa en 5 persones respecte el mes anterior i es queda en els 398 aturats. En percentatge, això representa un 10%, una dada molt inferior al conjunt del Baix Llobregat, que registra el 15,1%. Si mirem l’evolució des de principis d’any, l’atur s’ha reduït a Sant Esteve en 68 persones.

 


Susana Osma escull el dibuix per als treballs de la seva nova exposició

Susana Osma escull el dibuix per als treballs  de la seva nova exposició 14/11/2014 -
L’artista sesrovirenca Susana Osma exposa a la Biblioteca Municipal els seus nous treballs artístics. Malgrat que habitualment s’expressa a través de la pintura, en aquesta ocasió ha triat el dibuix per comunicar-se amb el seu públic. L’exposició es pot visitar del 14 de novembre al 19 desembre i forma part de la iniciativa BibliotecART.

 


Inscripcions a la 3a fira de Nadal, del 13 al 27 de novembre

Inscripcions a la 3a fira de Nadal, del 13 al 27 de novembre 11/11/2014 -
 Del 13 al 27 de novembre s’obre el període d’inscripcions per sol•licitar parada en la tercera edició de la Fira de Nadal, que se celebrarà a Sant Esteve el dissabte 13 de desembre. La fira està oberta productes nadalencs, artesans i gastronòmics, pel que es converteix en un lloc idoni per trobar-hi tots aquells objectes de regal que es busquen en aquestes dates. Hi poden participar comerciants, particulars, entitats, així com d’artesans

 


Un concurs premiarà el millor pessebre de Sant Esteve Sesrovires

Un concurs premiarà el millor pessebre  de Sant Esteve Sesrovires 06/11/2014 -

La Comissió del Pessebre Vivent de Sant Esteve Sesrovires convoca un concurs per recuperar i fomentar la tradició dels pessebres. Els participants podran exposar les seves maquetes del naixement en la sala municipal El Celler durant les festes nadalenques. Les inscripcions s’han de fer al SIAC a partir del 10 de novembre.

 


Consells per evitar intoxicacions amb aparells de calefacció

Consells per evitar intoxicacions amb aparells de calefacció 03/11/2014 -
Des de la direcció general de Protecció Civil es recorda a la ciutadania que cal prendre precaucions davant l’arribada del fred, després d’un octubre càlid i la conseqüent primera encesa de la temporada de molts aparells de calefacció i calderes.

 


Informació sobre la resintonització de canals de TDT

Informació sobre la resintonització de canals de TDT 24/10/2014 -
La posada en marxa de la liberalització de l’anomenat Dividend Digital, obliga a resintonitzar els televisors el proper 26 d'octubre, per localitzar les noves freqüències. El motiu d'aquesta migració és deixar espai radioelèctric a la nova tecnologia mòbil 4G.

 


Aprovades les ordenances fiscals per al 2015

Aprovades les ordenances fiscals per al 2015 23/10/2014 -
L’Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat les ordenances fiscals, amb els impostos, taxes, contribucions especials i preus públics, que entraran en vigor a partir de l’1 de gener de l’any vinent. La proposta presentada en el ple ordinari celebrat dimecres, està determinada, com l’any passat, pels criteris fixats en el Pla de Sanejament Econòmic.

 


Oferta de cursos del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

Oferta de cursos del programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” 21/10/2014 -
En el marc del projecte "Fem Xarxa, Fem Empresa, del qual forma part l'Ajuntament de Sant Esteve, s'ofereix un ampli programa de cursos i talles gratuïts adreçats a emprenedors i empresaris del Baix Llobregat Nord. A Sant Esteve, s'impartirà a l'Aula Municipal de Formació, una jornada sobre Coaching que tindrà lloc al desembre. Al febrer, s'oferirà una càpsula formativa sobre fiscalitat, a les noves instal·lacions del Centre de formació Jaume Balmes.  

 


Sant Esteve demana a Ensenyament que compleixi els acords de finançament en places de llar d’infants

Sant Esteve demana a Ensenyament que compleixi els acords de finançament en places de llar d’infants 17/10/2014 -
L'Ajuntament de Sant Esteve és un dels 36 consistoris del Fòrum d'Alcaldes i Alcaldesses per l'Educació que han requerit a la Conselleria d'Ensenyament, que compleixi amb l’obligació legal de subvencionar les places de llars d’infants municipals i amb els acords de pagament de les subvencions atorgades.

 


Comença la temporada baixa per a autoritzacions de fer foc

Comença la temporada baixa per a autoritzacions de fer foc 16/10/2014 -
En el període comprés entre el 16 d’octubre i el 14 de març de l’any vinent s’entra en l’anomenada temporada baixa pel que fa al risc d’incendi forestal. Això suposa a les persones que tinguin previst fer foc en terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta, aplicant les mesures preventives adients, han de comunicar-ho prèviament a l’Ajuntament.

 


Benestar Social assumeix els ajuts de menjador escolar denegats per la Generalitat

Benestar Social assumeix els ajuts de menjador escolar denegats per la Generalitat 08/10/2014 -
L’Ajuntament de Sant Esteve, a través de la regidoria de Benestar Social, ha decidit assumir les beques de menjador escolar dels infants als quals la Generalitat ha denegat l’ajut. Es tracta d’expedients que estan per sota del llindar d’ingressos establerts i que per criteris pressupostaris han quedat exclosos.

 


S’inaugura el Centre de Formació de la Fundació Jaume Balmes

S’inaugura el Centre de Formació de la Fundació Jaume Balmes 18/09/2014 -
L’oferta formativa al Baix Llobregat s’amplia amb la posada en marxa del nou centre de formació, que la Fundació Jaume Balmes AZ, ha inaugurat a Sant Esteve Sesrovires. Les instal•lacions estan destinades a formació no reglada, ocupacional i contínua. També acull els serveis municipals de viver d’empreses i taller d’oficis.

 


Benestar Social posa en marxa els punts d’atenció als barris

Benestar Social posa en marxa els punts d’atenció als barris 08/09/2014 -
A partir del 18 de setembre, la regidoria de Benestar Social posa en marxa el projecte d’atenció descentralitzada de Serveis Socials als barris sesrovirencs i el nucli veïnal de La Beguda. Els objectius d’aquest projecte són facilitar l’accés als Serveis Socials a les persones amb més dificultats de mobilitat, prestar una atenció personalitzada des del propi entorn de la persona i, sobretot, crear sinèrgies i espais de col·laboració amb les entitats, associacions i veïns/es dels barris, com a c...

 


Facebook

Facebook 17/07/2013 -
 La biblioteca disposa d'una adreça de Facebook, la vols conèixer?.

 

  
Cerca noticies
Destacats - Calaixera Minimitza

...consulteu La Calaixera
Arxiu de noticies Minimitza

· 1 articles d'any 2009- 6(mes)
· 4 articles d'any 2009- 7(mes)
· 2 articles d'any 2009- 8(mes)
· 13 articles d'any 2009- 9(mes)
· 19 articles d'any 2009-10(mes)
· 19 articles d'any 2009-11(mes)
· 18 articles d'any 2009-12(mes)
· 11 articles d'any 2010- 1(mes)
· 24 articles d'any 2010- 2(mes)
· 19 articles d'any 2010- 3(mes)
· 16 articles d'any 2010- 4(mes)
· 13 articles d'any 2010- 5(mes)
· 21 articles d'any 2010- 6(mes)
· 17 articles d'any 2010- 7(mes)
· 18 articles d'any 2010- 9(mes)
· 14 articles d'any 2010-10(mes)
· 24 articles d'any 2010-11(mes)
· 21 articles d'any 2010-12(mes)
· 21 articles d'any 2011- 1(mes)
· 23 articles d'any 2011- 2(mes)
· 27 articles d'any 2011- 3(mes)
· 21 articles d'any 2011- 4(mes)
· 32 articles d'any 2011- 5(mes)
· 21 articles d'any 2011- 6(mes)
· 20 articles d'any 2011- 7(mes)
· 3 articles d'any 2011- 8(mes)
· 21 articles d'any 2011- 9(mes)
· 28 articles d'any 2011-10(mes)
· 19 articles d'any 2011-11(mes)
· 14 articles d'any 2011-12(mes)
· 24 articles d'any 2012- 1(mes)
· 29 articles d'any 2012- 2(mes)
· 22 articles d'any 2012- 3(mes)
· 15 articles d'any 2012- 4(mes)
· 33 articles d'any 2012- 5(mes)
· 21 articles d'any 2012- 6(mes)
· 23 articles d'any 2012- 7(mes)
· 3 articles d'any 2012- 8(mes)
· 15 articles d'any 2012- 9(mes)
· 21 articles d'any 2012-10(mes)
· 14 articles d'any 2012-11(mes)
· 14 articles d'any 2012-12(mes)
· 17 articles d'any 2013- 1(mes)
· 19 articles d'any 2013- 2(mes)
· 17 articles d'any 2013- 3(mes)
· 18 articles d'any 2013- 4(mes)
· 32 articles d'any 2013- 5(mes)
· 29 articles d'any 2013- 6(mes)
· 18 articles d'any 2013- 7(mes)
· 2 articles d'any 2013- 8(mes)
· 15 articles d'any 2013- 9(mes)
· 22 articles d'any 2013-10(mes)
· 16 articles d'any 2013-11(mes)
· 9 articles d'any 2013-12(mes)
· 22 articles d'any 2014- 1(mes)
· 19 articles d'any 2014- 2(mes)
· 12 articles d'any 2014- 3(mes)
· 13 articles d'any 2014- 4(mes)
· 11 articles d'any 2014- 5(mes)
· 14 articles d'any 2014- 6(mes)
· 19 articles d'any 2014- 7(mes)
· 4 articles d'any 2014- 8(mes)
· 6 articles d'any 2014- 9(mes)
· 13 articles d'any 2014-10(mes)
· 3 articles d'any 2014-11(mes)

Portada El Sesrovirenc

La Calaixera

Club de feina

 


Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires | C/ Major, 8-10 | Tel. 93 771 30 17