Elisenda Barberà renuncia com a regidora per motius personals

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 11:30

La regidora de l’equip de govern pel PSC, Elisenda Barberà, ha presentat la seva renúncia al càrrec per motius personals. La renúncia s’ha oficialitzat en el Ple de setembre celebrat ahir. Barberà va incorporar-se a la política municipal l’any 2011.

En aquest mandat, Elisenda Barberà ha ocupat la 4a tinença d’alcaldia i les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Acció turística, Cultura, i Benestar Social i Gent Gran. Anteriorment havia estat al capdavant de Joventut i de Formació i Ocupació. 

En el seu parlament, la regidora ha explicat que la renúncia “és una decisió que no ha estat fàcil” i que respon a “motius completament personals relacionats amb la meva salut”.  Ha definit el càrrec de regidora com “una de les feines més gratificants i alhora més sacrificades, entenent la tasca de regidor com un servei al poble". En el comiat també ha emplaçat a tots els grups municipals a treballar des del consens.

La regidora sortint ha rebut paraules d’agraïment de tot el plenari per la seva tasca, dedicació i compromís amb Sant Esteve i pel seu caràcter compromès i positiu. 

Elisenda Barberà serà substituïda per la número 5 en la llista del PSC, la independent Lorena Cuesta. La nova regidora prendrà possessió del càrrec en els propers dies.

PLE 29/09/21- ÀUDIO RENÚNCIA REGIDORA (2:02:00): https://youtu.be/7EbL0Q0GWEM

 

Darrera actualització: 30.09.2021 | 19:58