Sant Esteve s’adhereix al Pacte del Baix Llobregat per un nou impuls econòmic i social

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 08:00

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat l’adhesió al Pacte del Baix Llobregat per un nou impuls econòmic i social, un instrument per afrontar el nou escenari provocat per la Covid-19 i que requereix respostes en els àmbits sanitari, econòmic, social i climàtic.

El document aposta per la reactivació econòmica i social de la comarca i el canvi estructural basats en el coneixement, la innovació i la sostenibilitat, amb l’impuls de mesures conjuntes i la mobilització de recursos per poder afrontar les diferents problemàtiques.

El pla recull 41 mesures per actuar en 8 línies estratègiques: El Baix Llobregat, territori segur; Enfortiment i preservació de les empreses del Baix Llobregat; Transició i sortida de la crisi de forma inclusiva i l’atenció a les persones; Foment de l’ocupació; Reforç dels principals sectors productius; Professionalització i formació; Cultura i turisme; Governança i mesures i iniciatives del sector públic.

El pacte està impulsat pel Consell Comarcal, amb el suport d’ajuntaments i les organitzacions empresarials i sindicals del Baix Llobregat.

El Ple de l'Ajuntament va obrir la porta a treballar un document que comparteixi aquests objectius però en l'àmbit local i que sumi esforços i col·laboracions dels diversos agents del municipi.

 

 

Darrera actualització: 24.09.2020 | 10:34