Notícies sobre la COVID

Segueix els mitjans i canals de comunicació local per estar informat

FACEBOOK

FACEBOOK

TWITTER

RÀDIO

WHATSAPP

barra

Notícies

1a MEMÒRIA COVID-19 - MESURES ADOPTADES PER AFRONTAR LA CRISI (14 MARÇ - 7 MAIG 2020)

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha editat una primera memòria que recull les mesures adoptades per fer front a la crisi de la COVID-19 en el període comprès entre el 14 de març, quan es decreta l'estat d'alarma, fins al 7 de maig.

DOCUMENT DE LA MEMÒRIA COVID-19

 • 3A VACUNA CAN SERRA Els residents de Can Serra reben la tercera vacuna 21 de setembre de 2021

  Aquest matí s’ha administrat la tercera vacuna contra la Covid-19 a les persones residents de Can Serra després que la Comissió de Salut Pública aprovés aquesta mesura. Un equip d’atenció primària s’ha desplaçat al centre i s’han pogut vacunar tots els usuaris que havien rebut anteriorment les dues dosis.   

 • Sant Esteve nit Entra en vigor el toc de queda nocturn 29 de juliol de 2021

  Sant Esteve és un dels 17 municipis que s’incorporen des d’avui a la llista de 163 poblacions catalanes amb toc de queda nocturn, entre la 1 i les 6 de la matinada. El Govern de la Generalitat aplica aquesta mesura tenint en compte la incidència de la Covid-19 en la població.

 • CAP Sant Esteve demana la recuperació dels serveis del CAP d’abans de la pandèmia 30 de juny de 2021

  L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat una campanya de recollida de signatures per sol·licitar al Departament de Salut de la Generalitat el restabliment de tots els serveis que prestava el CAP  abans de la irrupció de la COVID-19. L’objectiu és la recuperació de pediatria, infermeria, llevadora, medicina general i tota l’Administració i servei sanitari de la tarda. La iniciativa compta amb el suport de tots els grups del consistori: PSC, ARAses, Ciutadans, ERC, Alternativa Unitària i Sesrovires en Comú.

 • Vacunació docents Comença la vacunació al personal dels centres educatius i les trucades als majors de 80 anys 25 de febrer de 2021

  Aquesta setmana s’ha iniciat la vacunació contra la Covid al personal dels centres educatius del municipi de fins a 55 anys. També es preveu que en els propers dies es comencin a administrar vacunes als majors de 80 anys que no viuen en residències i a grans dependents. El CAP del municipi ja s’hi està posant en contacte telefònic per concertar dia i hora.

 • Esport escolar Tornen les activitats extraescolars, els esplais i els consells esportius 20 de febrer de 2021

  El PROCICAT ha flexibilitzat lleugerament les mesures contra la pandèmia. Es mantenen la majoria de restriccions, però en canvi es permeten les activitats extraescolars, els esplais i l’esport escolar. Les noves mesures entren en vigor aquest dilluns.

 • Esports El ple municipal reconeix l’esport com un servei essencial 19 de febrer de 2021

  El ple municipal d’aquesta setmana ha aprovat per unanimitat una moció impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) que defensa l’esport com un servei essencial.  El text aprovat defineix l’activitat esportiva com un servei essencial amb incidència directa en la millora de la salut, en l’educació, en la formació i en la inclusió social.

 • PROCICAT Les noves mesures del PROCICAT entren en vigor dilluns 5 de febrer de 2021

  Les noves mesures adoptades pel PROCICAT entraran en vigor aquest dilluns. El confinament passarà a ser comarcal. S’amplia una hora les franges horàries de bars i restaurants. Els gimnasos podran tornar a obrir. No obstant això, totes les activitats permeses continuaran patint importants restriccions.

 • càncer Webinar per parlar del càncer en temps de la covid i col·lecta a les farmàcies 1 de febrer de 2021

  Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, l’associació AECC-Catalunya ha organitzat el 4 de febrer un webinar per parlar sobre càncer i la covid-19.  Aquesta entitat assegura que la pandèmia ha obligat al sistema sanitari a deixar a un costat als pacients de càncer com una de les prioritats en salut. Així mateix, la secció sesrovirenca de l'AECC posarà guardioles a les dues farmàcies del poble amb motiu de la col·lecta anual contra el càncer.

 • Tests antígens visites Can Serra Can Serra fa tests ràpids d’antígens a totes les visites 27 de gener de 2021

  Des d’avui les persones que visitin residents a Can Serra han de fer-se un test ràpid d’antígens, mitjançant automostra, abans d’accedir a l’interior de l'edifici. Les proves es realitzen en una carpa instal·lada dins del recinte i els resultats es coneixen als 15 minuts.

 • Coronavirus El PROCICAT allarga fins al 8 de febrer les actuals mesures contra la pandèmia 24 de gener de 2021

  La pressió assistèncial als hospitals continua pujant, ja que ha augmentat el nombre d’ingressats i de pacients a les UCI. Per aquest motiu, el PROCICAT ha decidit allargar 14 dies més les actuals mesures contra la pandèmia. La nova pròrroga entrarà en vigor el dilluns 25 de gener i s’allargarà fins al 8 de febrer.

 • ACTIVITAT ESCOLAR El confinament de diversos grups escolars marca l’inici del segon trimestre 20 de gener de 2021

  La represa de l’activitat escolar després del període nadalenc s’ha vist alterada per la detecció de diversos positius per Covid-19 i el confinament de fins a 9 grups en diferents centres educatius. L’afectació més important és a l’institut amb 5 grups en quarantena.  

 • Complex Esportiu El Complex Esportiu tanca 10 dies, però manté oberta la piscina i el pàdel 5 de gener de 2021

  Les noves mesures de la Generalitat contra la pandèmia obliguen als equipaments esportius interiors a deixar de funcionar. Sí que podran obrir les piscines, però amb limitacions.  El Complex Esportiu Municipal es veu així obligat a tancar durant 10 dies, però mantindrà la piscina coberta i les pistes de pàdel en funcionament. No es cobrarà la quota als abonats durant aquest període.

Darrera actualització: 22.03.2021 | 14:46
Darrera actualització: 22.03.2021 | 14:46