Webinar per parlar del càncer en temps de la covid i col·lecta a les farmàcies

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 17:30

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, l’associació AECC-Catalunya ha organitzat el 4 de febrer un webinar per parlar sobre càncer i la covid-19.  Aquesta entitat assegura que la pandèmia ha obligat al sistema sanitari a deixar a un costat als pacients de càncer com una de les prioritats en salut. Així mateix, la secció sesrovirenca de l'AECC posarà guardioles a les dues farmàcies del poble amb motiu de la col·lecta anual contra el càncer.

Inscripció al webinar
L’Associació Espanyola contra el Càncer a Catalunya (AECC) organitza el 4 de febrer un webinar per parlar sobre el càncer i la covid. L’entitat, que té una delegació a Sant Esteve, aposta per situar de nou el càncer com un prioritat en l’agenda de salut nacional. Adverteixen que la pandèmia ha obligat al sistema sanitari a deixar a un costat els pacients de càncer.

L’AECC-Catalunya considera que malgrat la covid, el càncer continua molt present. L’entitat subratlla que cal visibilitzar les dificultats que tenen els pacients d’aquesta malaltia i les seves famílies.

Per parlar de totes aquestes qüestions, l’associació organitza un webinar el dia 4 de febrer, coincidint amb el dia mundial del càncer. La inscripció és gratuïta i s’ha de fer a través de la web https://www.aecc.es/ca/eventos/jornada-online-cancer-i-covid, del telèfon 93 200 20 99 o del correu electrònic espaiactiu@aecc.es.

Col·lecta anual
Per sensibilitzar sobre el càncer en temps de covid, la secció sesrovirenca de l’AECC-Catalunya està distribuint uns cartells per les farmàcies per sensibilitzar sobre aquesta problemàtica. A més, del 2 al 9 de febrer, en les dues farmàcies de Sant Esteve, hi haurà unes guardioles per a la gent que vulgui fer un aportació, ja que enguany la pandèmia impedeix posar punts de recol·lecta al carrer.

Tot i que actualment no es poden fer tallers presencials pels malalts i les seves famílies, la secció local de l’AECC anima a participar en els diversos seminaris que s’ofereixen on-line.

També recorden la importància de fer donacions i que aquestes es poden desgravar a Hisenda. Per posar-se en contacte amb la secció sesrovirenca de l’Associació contra el Càncer es pot trucar a Marta Vilar (649 423 286).

Darrera actualització: 01.02.2021 | 17:51