Declaració de l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires

Dissabte, 28 d’octubre de 2017

Ahir divendres van precipitar-se els esdeveniments fins a arribar a un escenari de molta incertesa per als propers dies. A la proclamació de la República Catalana feta al Parlament, va seguir-li l’aplicació de l’article 155 per part del Govern d’Espanya i, amb ell, la intervenció del Govern de la Generalitat.

Aquest escenari requereix que l’exercici de l’alcaldia se sotmeti a un grau màxim de responsabilitat i de reconeixement de la realitat social i que aquesta responsabilitat sigui també reconeguda per tots els grups que conformen tant el grup de Govern com l’oposició. No podem prendre decisions que puguin perjudicar la nostra estabilitat econòmica o jurídica i, fer-ho així, és en benefici del conjunt de veïns i veïnes de Sant Esteve.

Mantenir la convivència i tenir cura de l’angoixa que aquesta situació causa a molta gent ha de ser la nostra prioritat. I per aconseguir-ho, tots els regidors i regidores hi hem de fer causa comuna, més enllà de les nostres diferències d’opinió.

Com a alcalde em poso a disposició de tothom per trobar espais comuns de trobada i diàleg en que totes les veus siguin escoltades i en els quals siguin compartits els valors de la llibertat i el compromís en la defensa del conjunt de les nostres institucions.

 

ENRIC CARBONELL JORBA

Alcalde de Sant Esteve Sesrovires

Darrera actualització: 28.10.2017 | 14:04