Notícies

Pàgina 2 de 20
 • SÚPERMES 28 de març de 2018 Supermes, un abril d'activitats i promocions per a famílies al Baix Llobregat

  El dia 1 d’abril arrenca la tercera edició del SuperMes , un mes sencer de propostes destinades al turisme familiar, amb activitats exclusives i atractius descomptes amb més de 150 activitats i promocions d'empreses i entitats turístiques del Baix Llobregat. A Sant Esteve hi participen dos actius turístics, l'Hotel Barcelona Golf i l'Estudi d'art Tinta i Vi.  

 • Ajuntament 28 de març de 2018 Atorgats els ajuts a entitats per a activitats 2017

  L’Ajuntament ha atorgat les subvencions destinades a activitats realitzades en l’exercici 2017 per les entitats locals, en l'àmbit esportiu, sociocultural i veïnal. En total s’han concedit 25.000 €, dels quals 2.500 € es destinen a activitats de barris, 6.500 € a activitats socioculturals i 16.000 € per a esportives.

 • FESTA MAJOR 2018 23 de març de 2018 Una trobada oberta i un formulari web per recollir propostes per a la Festa Major 2018

  Tens propostes o suggeriments per a la propera edició de la Festa Major? Amb l’objectiu de convidar els sesrovirencs i sesrovirenques a dir-hi la seva sobre la festa gran del municipi, la regidoria de Participació Ciutadana convoca una trobada oberta el proper 5 d’abril i obre un formulari al web municipal on tothom pot fer-hi aportacions.

 • Montserrat a peu 22 de març de 2018 Inscripcions a la Montserrat a Peu, del 26 de març al 6 d’abril

  La tradicional marxa popular, la Montserrat a Peu , organitzada pel GIRES amb el suport de l’Ajuntament, tindrà lloc el diumenge 8 d’abril. Els participants poden recorre els 20 km. de Sant Esteve fins al monestir de Montserrat o fer un trajecte més reduït d’uns 5 km., des de l’ermita de La Salut de Collbató. El període d’inscripcions és del 26 de març i fins al 6 d’abril.

 • INAUGURACIÓ NETWORKING 15 de març de 2018 Quatre empreses sesrovirenques participen al 3r networking multisectorial del Baix Nord

  En el marc del programa Fem Xarxa Fem Empresa, avui ha tingut lloc a Sant Andreu de la Barca una jornada de networking amb la participació d’un centenar d'empresaris i professionals, quatre de les quals són sesrovirenques. La inauguració de la jornada ha comptat amb la presència d’alcaldes i responsables de Promoció Econòmica dels vuit ajuntaments del Baix Nord promotors del programa.

 • Ajuntament 15 de març de 2018 Oferta de feina per contractar un educador/a social

  L’Ajuntament ha obert un procés de selecció per contractar una persona per a la plaça d’Educador/a Social. Els candidats i candidates han de tenir el títol universitari d’Educació Social o un d’equivalent i, a més, han d'acreditar una experiència mínima de sis mesos en un lloc similar dins de l’administració pública.

 • Equipaments esportius municipals 14 de març de 2018 Nota alta per als equipaments esportius municipals

  Anualment l’Àrea d’Esports avalua els equipaments esportius municipals a través d’una enquesta on els usuaris poden posar nota a diferents aspectes de les infraestructures i els serveis esportius. En l’enquesta realitzada el passat mes de febrer, els usuaris tornen a valorar positivament  les instal·lacions esportives municipals.

 • L'alcalde i la sesrovirenca Marta Arañó 14 de març de 2018 L’estudi sesrovirenc Tinta i vi, reconegut amb el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere"

  L’estudi d’art de Sant Esteve, Tinta i vi, és una de les 22 empreses i serveis del Baix Llobregat  que ha aconseguit el distintiu “Compromís per la sostenibilitat # Biosphere ”, impulsat per la Diputació, l'Institut de Turisme Responsable i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística entre les empreses del sector per oferir serveis de qualitat respectuosos amb el medi.

 • PROHIBICIÓ FOC 13 de març de 2018 Entra en vigor la prohibició de fer foc en zones forestals i entorn

  Del 15 de març i fins al 15 d’octubre resta prohibit fer foc en terrenys forestals perquè s’entra en l’anomenada temporada alta de risc d’incendis forestals. La prohibició inclou tant finques forestals que estiguin poblades d’espècies arbòries com les que no, així com en una franja de 500 metres al seu voltant.

 • Cursa esportiva 9 de març de 2018 Últims dies per inscriure's en la cursa solidària del 18 de març

  Les inscripcions per a la cursa solidària Corre en gran per als més petits! finalitzen el proper dimecres 14 de març. Per poder participar-hi, cal inscriure's a través de la pàgina web xipgroc.cat.   Existeixen tres modalitats de participació: la cursa de 10km, la de 5km i una tercera d'1km concebuda perquè la puguin fer plegats pares i fills. La prova esportiva està organitzada pel grup Gambaders Events, format per set interns  i dues professionals del Centre Penitenciari Brians 2. La recaptació de la cursa es destinarà a la investigació sobre el càncer infantil.  La prova compta amb el suport de l’Àrea d’Esports i amb la col·laboració del Futbol Club Sant Esteve.

 • Volta Ciclista a Catalunya 9 de març de 2018 La Volta Ciclista a Catalunya passarà per la B-224 el 20 de març

  La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Sant Esteve Sesrovires. Els organitzadors de la prova ja han confirmat la data a l’Ajuntament del municipi a través d’una carta. La cursa serà el proper 20 de març i els ciclistes passaran per la carretera B-224.

 • DECATHLON 6 de març de 2018 Decathlon precisa cobrir 30 llocs d’operari de logística

  L’empresa de material esportiu Decathlon, ubicada al polígon Can Margarit de Sant Esteve, necessita cobrir 30 llocs d’operari de logística. Les persones interessades cal que s’adrecin al Servei Local d’Ocupació de l’Àrea de Promoció Econòmica ubicat a l’edifici de l’Ajuntament o al telèfon 937713017.

Pàgina 2 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29