Notícies

Pàgina 2 de 22
 • BUS URBÀ 20 de desembre de 2018 Congelats els preus dels títols del bus urbà per al 2019

  Les tarifes dels títols del transport urbà de Sant Esteve per a l’any 2019 es mantindran invariables, després que el Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’Àrea de Barcelona hagi aprovat la congelació de preus. D’aquesta manera, la T-10 es manté en els 10,20 euros i el bitllet senzill en els 2,20 euros. L’Ajuntament manté les bonificacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes.

 • Curs Administració Electrònica 20 de desembre de 2018 Entitats i ciutadans aprenen el funcionament de la seu electrònica municipal

  L’interès per l’Administració Electrònica per part d’entitats i ciutadans va quedar palès ahir al Curs d’Administració Electrònica organitzat per l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. La inscripció al seminari va omplir les 15 places que s’oferien i es van haver d’ofertar quatre places més per cobrir totes les peticions. L’acció formativa va permetre aprendre el funcionament de la seu electrònica municipal i conèixer quins són els certificats digitals que s’han de fer servir.

 • Torneig Minis 20 de desembre de 2018 Torneig triangular de futbol sala per a nens de 4 a 6 anys

  El Club Futbol Sala Sant Esteve Sesrovires organitza aquest diumenge un Torneig de Nadal per a nens de 4 a 6 anys, una categoria coneguda pel nom de minis . El campionat tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu i consistirà en un triangular entre els clubs de les localitats d’Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires.

 • MENJADOR 18 de desembre de 2018 Atorgats els ajuts per al menjador de la llar d’infants

  L’Ajuntament ha aprovat, en la darrera Junta de Govern, l’atorgament dels ajuts per a usuaris del servei de menjador de la llar d’infants municipal per a l’any 2018. S’han concedit un total de 10 beques per un import de 7.711,40€.

 • CHAMPNIERS 18 de desembre de 2018 Sant Esteve, al Marché de Noël de Champniers

  Una delegació sesrovirenca formada per membres de la Comissió d'Agermanament amb Champniers i encapçalada per l’alcalde, Enric Carbonell, i la 2a tinent d’alcalde, Ma. Àngels Ríos, s’han desplaçat aquest cap de setmana a la localitat francesa per participar al tradicional Marché de Noël. Aquesta és la quarta edició d’aquesta cita comercial que compta amb la presència de productes sesrovirencs: embotits, vi i cava, torrons artesans i oli.

   

 • Partit de Nadal 18 de desembre de 2018 El Partit de Nadal s’avança al 26 de desembre

  El Partit de futbol de Nadal previst per al 29 de desembre, s’avança finalment al 26 de desembre, dia en què s’havia fet tradicionalment. El matx està organitzat pel FC Sant Esteve i serveix per col·laborar amb la campanya de Creu Roja Cap nen sense joguina.

 • AV. MONTSERRAT 17 de desembre de 2018 Reordenació de l’aparcament a l’avinguda Montserrat

  Amb l’objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat a l’avinguda Montserrat, en el tram comprès entre la plaça Xic Mateu i el carrer Major, s’executaran unes actuacions destinades a reordenar l’aparcament en aquesta via urbana. Les mesures estan dirigides a millorar la seguretat dels vianants, afavorir la rotació de l’estacionament i millorar el servei a la zona comercial, i resoldre la problemàtica d’accès dels residents que tenen guals. 

 • BIBLIOTECA 14 de desembre de 2018 Llum verda a la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca

  La Junta de Govern ha aprovat avui l’adjudicació de la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca municipal i de la direcció d’obres. El projecte preveu dotar de espai la zona de biblioteca, la creació d’una aula d’estudi, la construcció d’un lavabo adaptat, i millores en eficiència energètica.

 • CLOENDA 5È FEM XARXA 14 de desembre de 2018 Un centenar d'empreses participen en el Networking de cloenda del 5è FEM XARXA FEM EMPRESA

  Més d’un centenar d’empresaris i emprenedors de la zona del Baix Llobregat van participar ahir a Olesa en el networking i la jornada de cloenda de la 5a edició del programa intermunicipal de suport al teixit empresarial, que  impulsen els serveis de Promoció Econòmica dels Ajuntaments d’Olesa, Esparreguera, Abrera, Martorell, Collbató, Sant Esteve, Sant Andreu i Castellví.

 • ROUREDA ERASMUS PLUS 13 de desembre de 2018 L'Escola La Roureda participa en el programa Erasmus Plus

  Una delegació d’alumnes de 6è i docents de l’escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires es troben a Taranto, Itàlia, en el primer viatge que es realitza en el marc del programa Erasmus Plus. El centre ha estat seleccionat per participar en aquest programa cofinançat per la Unió Europea que té per objectiu la innovació i l’intercanvi per a les bones pràctiques.

 • VISITA INTERMUNICIPAL 13 de desembre de 2018 La llar d’infants La Ginesta acull una jornada de formació per a futurs educadors

  Una seixantena d’alumnes i professors del grau superior d’educació infantil de l’Escola Intermunicipal del Penedès van visitar dimarts la Llar d’Infants Municipal La Ginesta en el marc d’una jornada de formació. El centre sesrovirenc és considerat un referent tant pel projecte educatiu i les instal·lacions, com pel programa de serveis d’atenció a la petita infància.

 • PROJECTE CARE 13 de desembre de 2018 Sant Esteve participa al projecte europeu CARE sobre immigració

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha estat convidat a participar en el projecte CARE, una iniciativa de caràcter europeu adreçada a petits municipis que vol fomentar el diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als immigrants. La participació en aquest projecte està finançada per la Unió Europea a través del programa "Europa per als ciutadans" i tindrà una durada de 18 mesos.

Pàgina 2 de 22

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29