Notícies

Pàgina 2 de 20
 • Rampa Llar La Ginesta 30 de juny de 2017 Una rampa per millorar l’accés a la llar d’infants

  Aquesta setmana s’ha executat una obra per millorar l’accés de les famílies a la Llar d’Infants La Ginesta. Els treballs han consistit en construir una rampa formigonada des de l’aparcament que es troba davant del centre educatiu fins al pas de vianants. Són moltes les famílies que porten els infants en cotxet i els dies de pluja es generava fang en el camí i dificultava arribar fins a la llar. També s’han millorar les voreres del pas de vianants. Aquesta obra ha estat finançada parcialment per la Diputació de Barcelona a través d’una subvenció i la resta amb els recursos econòmics de l’ Ajuntament.

 • mapa 26 de juny de 2017 Canvis de senyalització a l’Avinguda Montserrat i al carrer Josep Fosalba

  Demà dimarts començaran els canvis de senyalització en diversos carrers del centre urbà. Els canvis formen part del Pla Local de Seguretat Viària, un document elaborat conjuntament pel Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament. Els canvis afectaran l’Avinguda Montserrat i el carrer Josep Fosalba.

 • Oli al carrer 26 de juny de 2017 Oli de cuina usat, a la deixalleria o a les botigues col•laboradores

  L’oli pot contaminar milers de litres d’aigua. Per aquest motiu, l’oli de cuina usat mai s’ha de llançar per l’aigüera, deixar-lo al carrer o al costat dels contenidors de les escombraries.  Per reciclar-lo adequadament, l’oli s’ha de portar a la Deixalleria o a les botigues col·laboradores del projecte Claki. La normativa municipal preveu sancions econòmiques contra qui aboqui residus líquids al carrer o en espais oberts.

 • Logo Ajuntament 23 de juny de 2017 Convocat un concurs-oposició per a un plaça de Tècnic d’Administració General

  L’Ajuntament ha convocat un concurs-oposició per cobrir la plaça de Tècnic/-a d’Administració General, com a funcionari interí. En la Seu Electrònica Municipal s’han publicat els requisits que han de reunir els candidats. Les instàncies es poden presentar a través del SIAC i de la Seu Electrònica municipal.

 • Foc a Abrera 23 de juny de 2017 Es demana a la població màxima precaució davant el risc d’incendis

  Un incendi esta afectant en aquest moments el municipi d’Abrera, en una zona propera als termes municipals d’Esparreguera i d’Hostalets. Tots i els hidroavions que estan passant, Sant Esteve Sesrovires no s’ha vist afectada pel foc.  El CECAT (Centre de Coordinació operativa de Catalunya) acaba d’emetre un comunicat per activar el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya.  Es demana a la població màxima prudència en aquest nit de revetlla. Es  recomana minimitzar de forma general el llançament de coets i altra pirotècnia que s’enlairi. Així mateix, cal extremar la precaució en el llançament d’altra pirotècnia i fer-ho preferentment a la zona de fogueres habilitades. És molt important no llançar focs d’artifici a menys de 500 metres de zona forestal, també a les zones agrícoles i parcel·les no urbanitzades amb vegetació.

 • Protecció Civil 22 de juny de 2017 Revetlla i talls de carrer

  Donada la situació de prealerta per risc d’incendis i com a mesura de precaució, l’Ajuntament ha pres la decisió de no permetre el tall de carrers per celebrar la revetlla. La mesura va encaminada a facilitar als vehicles de bombers, ADF i policia que puguin accedir a qualsevol lloc en cas de foc. Si es trobessin carrers tallats per festes no podrien arribar al lloc de l’emergència. Paral·lelament, l’Ajuntament està oferint alternatives als veïns que han sol·licitat el tall del seu carrer per celebrar la revetlla de Sant Joan, com ara l’aparcament de La Gleva o l’aparcament del camí del Cementiri.

 • Vehicle ADF 22 de juny de 2017 Activada la fase de prealerta del Pla de Protecció Civil davant el perill d’incendis

  Avui s’ha activat el Pla de Protecció Civil Municipal, en fase de Prealerta, davant el risc d’incendis forestals a causa de l’onada de calor. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo ha convocat el Comitè d’Emergències, que està format per diversos departaments municipals, per fer un seguiment de la situació i prendre les mesures oportunes. Es demana a la població que extremi les precaucions i segueixi les següents indicacions:

 • Helicòpter 22 de juny de 2017 Intervenció de la Policia Local i d’un helicòpter per una emergència mèdica

  Un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques ha traslladat avui una persona que ha patit un problema de salut al centre urbà. La  Policia Local ha desplegat un dispositiu de suport per tal que l’helicòpter pogués aterrar a l’aparcament del Complex Esportiu i recollir la persona malalta. Fins al lloc dels fets també s’han desplaçat dues ambulàncies.

 • Projecte Mentali 21 de juny de 2017 Iniciativa per recuperar excedents alimentaris a favor de les persones necessitades

  L’Ajuntament, una empresa de menjar escolar i dues entitats del poble van signar dilluns un conveni per fer realitat el projecte Mentali,una iniciativa amb l’objectiu de recuperar l’excedent alimentari que procedeix de la cuina del centre educatiu i distribuir-lo a les persones més necessitades del municipi.  El programa començarà a aplicar-se al setembre, coincidint amb l’inic del curs escolar.

 • Piscina d'estiu 21 de juny de 2017 Final del curs escolar amb un bany a la piscina d’estiu

  Infants de les escoles Vinya del Sastret i de La Roureda han pogut  banyar-se gratuïtament a la  piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal per a acomiadar-se del curs escolar d’una forma refrescant.  Al voltant de 90 estudiants de La Roureda han pogut gaudir avui d’un activitat d’esbarjo a la piscina exterior i uns altres 90  alumnes de la Vinya ho van fer la setmana passada.

 • Focs de Sant Joan 21 de juny de 2017 Ban per a unes revetlles festives i segures

  Amb motiu de la diada de Sant Joan i de les festes que s’organitzen el 23 de juny per aquest motiu, l’alcaldessa Maria del Carme Rallo ha dictat un ban amb un seguit de mesures i consells per unes revetlles festives i segures.

 • Arbres 20 de juny de 2017 Tractament contra el pugó i altres insectes en l’arbrat públic

  Els dies 21 i 22 de juny, es portarà  a terme un tractament contra el pugó, la cotxinilla, el tigre del plàtan, l’oïdi i negreta de l’arbrat en diversos carrers del centre urbà, Vallserrat i Ca n’Amat. Els treballs es portaran a terme en horari nocturn de 22.00 a 06.00 hores. Donat que es faran servir productes fitosanitaris, es recomana seguir els següents consells:

Pàgina 2 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29