Notícies

Pàgina 2 de 23
 • Enquesta esports 28 de febrer de 2019 L'enquesta sobre els equipaments esportius s'amplia fins al 31 de març

  L’enquesta sobre els equipaments esportius es podrà contestar fins al 31 de març. L’Àrea d’Esports ha ampliat el termini per tal que el major nombre possible de persones puguin donar la seva opinió sobre aquest servei. Enguany, l’enquesta es realitza a través d’internet, concretament de la plataforma digital Decidim Sesrovires ( https://decidim-sesrovires.diba.cat/processes/EnquestaEsports2019 ). Les persones que emplenin el formulari rebran un tiquet per entrar gratuïtament al Complex Esportiu.

 • Mobilitat segura 27 de febrer de 2019 La Policia Local consciencia els joves sobre la mobilitat segura

  La Policia Local està desenvolupant una campanya a l’Institut Montserrat Colomer per conscienciar els estudiants sobre la necessitat d’una mobilitat segura. A través del visionat d’imatges de vídeo es demana als joves que reflexionin sobre les conseqüències de saltar-se les normes de trànsit. A més del treball a l’aula, els alumnes surten al carrer per comprovar de primera mà si conductors i vianants tenen un comportament responsable en la via pública.

 • ESTABILITZACIÓ TALÚS FINALITZAT 26 de febrer de 2019 Finalitzades les obres d’estabilització de talussos de la línea de Ferrocarrils

  Aquesta setmana han finalitzat les obres que Ferrocarrils ha dut a terme per a l’estabilització de talussos en el tram comprès entre els carrers Constitució i Vinya del forn. Amb aquesta actuació es millora la seguretat del servei, reduint substancialment el risc de caiguda de blocs i materials solts a la via.

 • Cursa Seat 26 de febrer de 2019 La Cursa de la SEAT se celebrarà el 12 de maig

  La quarta edició de la Cursa de la Seat ja té data. La prova atlètica se celebrarà el proper 12 de maig i comptarà amb 6.000 participants, segons les previsions de les organitzacions. La jornada esportiva estarà formada per dues distàncies, concretament de 5 i 10 quilòmetres.

 • Parc Canals i Nubiola 25 de febrer de 2019 Convocat un nou pla d'ocupació per a operari de manteniment al parc Canals i Nubiola

  L’Ajuntament de Sant Esteve convoca un nou pla d’ocupació per cobrir un lloc de treball d’operari de manteniment al parc Canals i Nubiola. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al 4 de març. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

 • Natació 25 de febrer de 2019 Intensa activitat esportiva a l’Escola Àgora

  L’escola Àgora Internacinal School Barcelona desenvolupa una intensa activitat esportiva a les seves instal·lacions. El passat dissabte va acollir la Jornada de Natació Escolar i l’anterior  setmana va celebrar una altra jornada de natació de clubs federats. Així mateix aquest mes el centre educatiu també va realitzar un intercanvi internacional amb estudiants britànics.

 • VISITA CONSELLER EDUCACIÓ 22 de febrer de 2019 El conseller d’Educació manté el compromís de prioritzar l’ampliació de l’institut

  El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha refermat el compromís de la Generalitat de prioritzar l’ampliació de l’institut quan hi hagi disponibilitat pressupostària. Bargalló ha visitat aquesta tarda l’Escola Vinya del Sastret, on s’ha reunit amb l’equip directiu i després s’ha traslladat a l’Ajuntament.

 • ACTUACIONS B224 22 de febrer de 2019 Les obres de millora de l’accés de la B-224 a Masia Bach començaran a la primavera

  La Generalitat ha anunciat avui que l’actuació a la B-224 per millorar la seguretat de l’accés a l’escola Àgora i a la urbanització Masia Bach s’executaran a la primavera. D’aquesta manera es posa fi a una llarga demanda dels veïns i Ajuntament per reduir la perillositat d’aquest trencall.

 • Carnaval 22 de febrer de 2019 Premi de 500 euros per a la millor comparsa de carnaval

  Carnaval arriba el 2 de març amb una gran rua pels principals carrers del centre urbà.  El concurs de comparses contempla un primer premi de 500 euros. Les inscripcions s’han de realitzar a través del SIAC o de la plataforma Decidim Sesrovires ( https://decidim-sesrovires.diba.cat/ ) abans del 28 de febrer.

 • REUNIÓ VINYES DEL TURÓ 21 de febrer de 2019 Sant Esteve assumirà la recollida d’escombraries a Vinyes del Turó

  A partir del proper 1 de març, l’Ajuntament de Sant Esteve es farà càrrec de la recollida d’escombraries a Vinyes del Turó. La decisió l’han traslladat l’alcalde Enric Carbonell, acompanyat pel regidor d’Obres i Via Pública, Antonio Centeno, a la comunitat de propietaris d’aquesta urbanització en la reunió mantinguda aquesta setmana. Els veïns havien expressat el seu malestar per la significativa reducció del servei que fins ara prestava la nova concessionària de l’Ajuntament de Masquefa.   

 • Jornades de la Dona 20 de febrer de 2019 Jornades de la Dona, del 25 de febrer al 31 de març

  Amb motiu del 8 de març, la regidoria de la Dona, les associacions feministes del municipi i diverses entitats han sumat esforços per elaborar el programa d’actes  de les Jornades de la Dona, que anirà del 25 de febrer al 31 de març. Les activitats amb motiu del Dia de la Dona combinen la reivindicació amb actes culturals.

 • NOUS CONTENIDORS 19 de febrer de 2019 Comença la substitució de contenidors a tot el municipi

  La nova empresa concessionària de recollida d’escombraries, GEASER SL, ha iniciat avui la instal·lació dels nous contenidors al municipi.  Els primers en ser substituïts són els de rebuig i, de manera progressiva, es canviaran la resta de residus. Està previst que la renovació pugui durar unes cinc setmanes, ja que s’instal·laran prop de 700 contenidors, amb un increment de 130 contenidors i la creació de 18 noves àrees de recollida.

Pàgina 2 de 23

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29