Notícies

Pàgina 2 de 21
 • NATACIÓ 3 de juliol de 2018 Obertes les inscripcions al 1r Trofeu de Natació Sant Esteve Sesrovires

  Una de les novetats d’aquesta Festa Major, que s’emmarca dins de les propostes esportives, és un campionat de natació que es disputarà el divendres dia 27 a la piscina coberta. Les inscripcions es poden realitzar online fins al proper 20 de juliol. La competició està organitzada per l’Àrea d’Esports i el Club Natació Sanes, entitat a punt de constituir-se.

 • La Lua i l'Albert 29 de juny de 2018 El programa de L’Estevestiu torna a TV10

  El proper dijous 5 de juliol s’emetrà el primer dels quatre capítols de L’Estevestiu TV, un recull setmanal de les activitats que es desenvolupen als casals i campus d’estiu. El programa es podrà seguir per TV10 (canal 21 de la TDT) i al web http://rtv10.alacarta.cat/ .

 • Torneig Vòlei Sorra 29 de juny de 2018 Inscripcions obertes al Torneig de Vòlei Sorra

  El Club Vòlei Sant Esteve organitza una nova edició del Torneig de Vòlei Sorra els dies 6, 7 i 8 de juliol. Les inscripcions estan obertes fins al 4 de juliol. La competició té cada estiu molt bona acollida amb la participació de jugadors i equips tant del municipi com d’altres poblacions. En aquesta edició hi haurà tres categories diferents.

 • CARRER PAU COSTAS 1983 - ARXIU 27 de juny de 2018 Per Festa Major, recuperem el guarniment dels carrers

  La Comissió de Festa Major fa una crida a recuperar l’antiga tradició de guarnir els carrers per Festa Major, una tradició que es va mantenir fins a la dècada dels 90.

 • Bus urbà 27 de juny de 2018 La darrera expedició del bus s’avança a la sortida dels campus i casals

  A partir de divendres 29 de juny i fins al 31 de juliol, la darrera expedició del bus urbà s’avança a les 13.10h per tal de coincidir amb la sortida del migdia dels casals i campus d’estiu. Durant el curs escolar, l’última expedició a les 14.35 h. coincidia amb la sortida dels alumnes de l’institut, però un cop finalitzat i amb l’objectiu de satisfer una possible demanda, la quarta expedició cobrirà la franja horària de les 13.10 a les 13.42 h.  

 • Certificat digital 26 de juny de 2018 Les entitats hauran de disposar de certificat digital per fer tràmits amb l’Administració

  A partir del proper 2 d’octubre, totes les entitats i associacions sense ànim de lucre hauran de realitzar els tràmits amb l’Administració (Ajuntaments, Generalitat, Agència Tributària, etc.) per via telemàtica i, per tant, han de disposar d’un certificat digital. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es recorda la importància d’obtenir aquesta signatura electrònica de l’entitat.

 • Talús FGC 22 de juny de 2018 L’Ajuntament demana a FGC l’ajornament de les obres dels talussos a la tardor o el canvi d’horari

  Les obres que des del passat 18 de juny està realitzant Ferrocarrils en alguns trams de la línia ferroviària, per a l’estabillització i neteja de talussos, estan provocant importants molèsties a la ciutadania atès que es realitzen principalment en horari nocturn. A més, tenen una important afectació acústica que provoca alteracions en el descans dels veïns.

 • POLICIA LOCAL 22 de juny de 2018 Localitzades a Masia Bach prop de 500 ampolles de procedència desconeguda

  La Policia Local va localitzar la nit de dimecres dia 20 unes 500 ampolles de begudes a la zona de la urbanització Masia Bach. Estaven dipositades al mig de la via pública en bosses esportives de color negre i sacs blancs. Es desconeix la seva procedència tot i que podria tractar-se d’un fet delictiu.

 • Piscina estiu 22 de juny de 2018 S’instal•len màquines expenedores per donar servei a la piscina d’estiu de manera provisional

  Amb l’objectiu de donar servei de bar a la piscina d’estiu mentre es resolt la licitació per a l’explotació d’aquest servei al Complex Esportiu, i amb caràcter provisional, s’han posat a disposició dels usuaris màquines expenedores de begudes i snacks

 • JARDINS AJUNTAMENT 20 de juny de 2018 Comença la temporada d’estiu als jardins de l’Ajuntament

  El proper dilluns 25 de juny s’inicia l’activitat d’estiu als jardins de l’Ajuntament amb l’obertura del bar. L’horari de funcionament del servei serà de dilluns a dijous, de 18.00 a 23.00 hores; divendres, de 18.00 a 1.00 h.; dissabte, de 10.00 a 1.00 h.; i diumenge, de 10.00 a 23.00 h. La temporada finalitzarà el 30 de setembre.

 • Juga Verd Play 20 de juny de 2018 L’esportivitat de l’handbol i el bàsquet sesrovirenc, reconeguts pels premis Juga Verd Play

  El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha premiat l’esportivitat de dos equips sesrovirencs: l’equip aleví masculí del Club Handbol Sant Esteve i l’equip infantil de bàsquet de Sant Esteve. Dimarts va tenir lloc a Sant Andreu de la Barca el 5è Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2017 a la  comarca.

 • MOSQUIT TIGRE 20 de juny de 2018 Recomanacions per evitar la propagació del mosquit tigre

  Amb la pujada de la temperatura i de les pluges de la primavera apareixen les primeres larves del mosquit tigre, un insecte que pot actuar com a vector de malalties com les produïdes pel virus del chikungunya, dengue i zika. Per aquest motiu, l’Àrea de Salut de l’Ajuntament recomana la població seguir un conjunt de consells per evitar la propagació d’aquest insecte.

Pàgina 2 de 21

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29