Notícies

Pàgina 2 de 20
 • CAMPANYA DENTS FORTES I SANES 30 d'octubre de 2017 Els alumnes de 1r de primària reben un estoig dental per potenciar l'hàbit del raspallat

  Amb l’objectiu potenciar la raspallada dental i de prevenir la càries, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya promou la campanya “Dents fortes i sanes” . Per segon any, des de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament s’ha gestionat la distribució d’un estoig d’higiene dental als infants de 1r de primària de les escoles La Roureda i Vinya del Sastret, a qui es dirigeix exclusivament la campanya.

 • Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve Sesrovires 28 d'octubre de 2017 Declaració de l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires

  Ahir divendres van precipitar-se els esdeveniments fins a arribar a un escenari de molta incertesa per als propers dies. A la proclamació de la República Catalana feta al Parlament, va seguir-li l’aplicació de l’article 155 per part del Govern d’Espanya i, amb ell, la intervenció del Govern de la Generalitat.

 • CANVI HORARI HIVERN 27 d'octubre de 2017 Endarrerir l'hora per començar l'horari d'hivern

  La matinada de dissabte a diumenge caldrà endarrerir una hora els rellotges perquè s’implanta l’horari d’hivern. D'aquesta manera, quan siguin les tres es tornarà a les dues i es posarà el punt i final al període de set mesos de l’horari d’estiu.

 • PLE AJUNTAMENT 26 d'octubre de 2017 L’Ajuntament de Sant Esteve rebutja l’aplicació del 155 i l’empresonament de Sànchez i Cuixart

  En sessió extraordinària i urgent, el consistori sesrovirenc ha aprovat aquest matí una moció del govern local i dues de les entitats municipalistes ACM i AMI que posicionen l’ajuntament en contra de l’aplicació del 155 i de l’empresonament dels presidents d’Òmnium i l’ANC i de condemna a la violència policial de l’Estat.

 • Escolars 26 d'octubre de 2017 El Consell Escolar Municipal dona suport al manifest en defensa del model educatiu

  Sota el lema “No ens toqueu l’educació”, la comunitat educativa va mostrar ahir el seu rebuig  als atacs i crítiques d’adoctrinament que està rebent l’escola catalana. A Sant Esteve, en el marc del plenari del Consell Escolar Municipal, es va donar suport al manifest del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) que aplega més d’una desena d’entitats. El document reivindica el model d'immersió lingüística i refusa la ingerència estatal.

 • ACTA REPLANTEIG ALS TERRENYS ON ES CONTRUEIX LA DEPURADORA 24 d'octubre de 2017 Comencen les obres de construcció d’una depuradora a Ca n’Amat

  Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per a la construcció d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) autònoma, en terrenys de domini públic hidràulic situats al marge dret del Torrent de Can Noguera, al barri de Ca n’Amat. El passat dilluns va tenir lloc la signatura de l’acta de replanteig amb la presència del regidor d’Obres i Serveis i Medi Ambient, Antonio Centeno. Amb aquesta actuació es dotarà la zona de les prestacions de salubritat i funcionalitat adequades per al sanejament d’aigües residuals i, per tant, es minimitzarà l’impacte que provoquen aquestes aigües al sector residencial del Quatre.

 • PROVA SIRENES RISC QUÍMIC 24 d'octubre de 2017 Prova de sirenes d'avís per risc químic, dimecres dia 25

  Protecció Civil informa que demà dimecres dia 25 s'efectuarà la segona prova anual de sirenes d’avís a la població per risc químic que formen part del Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya. A la nostra zona, la prova s’activarà a les 10.00 h del matí i finalitzarà a les 10.10 h.

 • Comuniació prèvia foc 24 d'octubre de 2017 Entra en vigor el ban que regula la comunicació prèvia per poder fer foc als terrenys forestals i els seus voltants

  L’Ajuntament ha publicat un ban per qual totes les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta, entre el 16 d’octubre i el 14 de març, hauran de comunicar-lo previament.

 • Fira del Vi i del Cava 20 d'octubre de 2017 La 3a edició de la Fira del Vi i del Cava reuneix cellers i productors locals

  Diumenge cellers i productors locals i de la comarca participaran en la tercera edició de la Fira del Vi i del Cava, una iniciativa organitzada per les àrees de Promoció Econòmica i de Comerç per posar en valor la tradició vitivinícola de Sant Esteve Sesrovires. Una de les iniciatives més destacades és el Taller de Tast de Cava.

 • PRESENTACIÓ PROGRAMA FEM XARXA FEM EMPRESA 2017-2018 20 d'octubre de 2017 Es presenta la 4a edició del programa de suport empresarial ‘Fem Xarxa Fem Empresa’

  El programa de suport a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, Fem Xarxa Fem Empresa, arriba a la seva 4a edició plenament consolidat. El Casal de Cultura de Collbató va acollir ahir l’acte de presentació que va comptar amb la presència de representants municipals i tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments promotors: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. La delegació sesrovirenca va estar encapçalada per l’alcalde i responsable de Promoció Econòmica, Enric Carbonell, acompanyat per la 1a tinent d’alcalde, Maria del Carme Rallo.

 • TORRENT CONSTICUIÓ DESPRÉS NETEJA               19 d'octubre de 2017 Finalitza la neteja de 14.000m2 de torrent i zones verdes

  Durant la primera quinzena d’octubre s’han efectuat els treballs de neteja i desbrossament del torrent de la plaça Constitució. S’han retirat també, en el recorregut de la Ruta Verda, alguns arbres de grans dimensions que podien suposar un risc per a la seguretat. La darrera actuació ha estat la neteja de la zona que connecta La Coma amb el parc del Motor. En total s’han desbrossat uns 14.000 m2.

 • PROGRAMA COMERÇ 21 19 d'octubre de 2017 Seleccionat un establiment local per participar al programa Comerç 21

  L’establiment Terra Viva ha estat seleccionat per participar al programa Comerç 21, una iniciativa de la Diputació  i de PIMEComerç que té com a objectiu donar suport i impuls a micropimes comercials o de serveis que tinguin capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci. En total s’han presentat 108 candidatures a la demarcació, de les quals se n’han seleccionat 50.

Pàgina 2 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29