Notícies

Pàgina 2 de 21
 • Pista Coberta Francesc Castellet 6 de setembre de 2017 Nova superfície de joc per a la Pista Coberta Francesc Castellet

  L’Ajuntament està arreglant aquesta setmana la superfície de joc de Pista Coberta Francesc Castellet.  Ahir es va començar a col·locar una nova capa de formigó, amb un gruix de 12 centímetres d’alçada. També es posarà formigó als accessos de l’equipament, per tal de millorar l’entrada i sortida al recinte. Les obres tenen un cost de 23.925,33 euros.

 • Grup de Suport 5 de setembre de 2017 Neix un grup de suport i ajuda per a les persones cuidadores

  L’Àrea de Benestar Social ha impulsat la creació del Grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM). La iniciativa s’adreça a les persones cuidadores no professionals, per tal que tinguin un espai on poder intercanviar experiències i ajudar-se mútuament. Aquesta activitat és completament gratuïta i començarà el proper 4 d’octubre. Les inscripcions ja estan obertes.

 • Accions formatives 4 de setembre de 2017 Cursos per a persones emprenedores i empreses

  Els Serveis de Promoció Econòmica dels vuits ajuntaments del Baix Llobregat Nord ofereixen cursos de formació adreçats a les persones emprenedores i empreses de la comarca. Són seminaris 100% gratuïts que tracten temes com la comptabilitat, la fiscalitat o les xarxes socials.  Les inscripcions ja estan obertes.

 • Nou jacuzzi del Complex Esportiu 1 de setembre de 2017 Inversió de 46.000 euros en el Complex Esportiu

  Durant el mes d’agost, l’Ajuntament ha efectuat un conjunt de millores en el Complex Esportiu Municipal que suposen una inversió de 46.442,26 euros. Ahir regidors i tècnics municipals van visitar les obres, que ja estan finalitzades. Per al mes de setembre, hi ha previst diversos treballs de millora a les pistes del pàdel, al recinte de volei-platja i a la Pista Coberta Francesc Castellet.

 • Visita d'obres a les Escoles Velles 31 d'agost de 2017 Visita d'obres a les Escoles Velles

  Les obres de remodelació de les Escoles Velles ja es troben en la fase final. Avui els regidors Antonio Centeno (Obres i Via Pública) i Jordi Borrell (Educació  i Participació Ciutadana) han visitat l’equipament. El proper 10 de setembre se celebrarà l'acte de reobertura de l’edifici de les Escoles Velles, el qual acollirà les activitats de diverses entitats del poble.

 • Mapa pluges 31 d'agost de 2017 Activat el Pla Especial d’Emergències per Inundacions en fase d’alerta

  La Generalitat de Catalunya ha activat el Pla Especial d’Emergències per Inundacions en fase d’alerta. Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, avui 31 d’agost podrien caure fortes pluges, que superarien el llindar de 20mm en 30 minuts. Segons com evolucioni la situació, l’Ajuntament podria activar el Pla d’Emergències Municipal. Es recomana a la població seguir els següents consells preventius:

 • Pont Vallserrat 30 d'agost de 2017 Substituïda la canonada d’aigua d’un dels ponts de l’Avinguda Vallserrat

  Sorea va substituir ahir la canonada d’aigua que travessa el pont de Vallserrat situat entre els carrers Ignasi Mas i Carrilet.  L’obra ha estat necessària al detectar-se una fuita d’aigua que estava afectant la via del tren de Ferrocarrils de la Generalitat. Atesa la seva proximitat a l’escola vinya del Sastret, la reparació es va decidir executar-la abans de l’inici del curs escolar perquè no afectés el trànsit de vehicles.

 • Festes a La Beguda 29 d'agost de 2017 Festes a La Beguda, del 31 d’agost al 3 de setembre

  El proper dijous, 31 d’agost, comencen les Festes de La Beguda. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats de tot tipus, com ara propostes gastronòmiques, culturals i musicals. El programa de festes arrenca dijous amb la Mostra de Cuina Popular, la qual arriba enguany a la 22a edició.

 • Obres aigua 28 d'agost de 2017 Tall d’aigua el dimarts 29 d’agost

  Per una avaria detectada a la xarxa de subministrament, Sorea efectuarà treballs de reparació des del dilluns 28 d’agost fins al divendres 1 de setembre. Les obres implicaran un tall d’aigua el dimarts 29 d’agost de les 9.00 a les 17.00 hores aproximadament. Els carrers afectats pel tall aigua seran: Carrilet, Mirador de Montserrat, La Mimosa, Roser i Àlbers.

 • Concentració contra el terrorisme 18 d'agost de 2017 Sant Esteve Sesrovires condemna l'atemptat terrorista

  Un nombrós grups de sesrovirencs i sesrovirenques s'han reunit avui davant de l'Ajuntament per condemnar l'atemptat terrorista ocorregut ahir a Barcelona i Cambrils i per mostrar la seva solidaritat amb les víctimes. Acompanyada per altres regidors, l'alcadessa Maria del Carme Rallo ha llegit el manifest que la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Municipis de Catalunya han consensuat per mostrar el rebuig al terrorisme. El text del manifest és el següent:

 • Llaç negre 17 d'agost de 2017 Convocat cinc minuts de silenci per condemnar l'atemptat terrorista

  L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) volen mostrar la seva repulsa més contundent per l'atropellament massiu que s'ha produït aquest dijous 17 d'agost a la tarda a les Rambles de Barcelona. Al mateix temps, expressen l'absoluta solidaritat amb les víctimes i persones atropellades i encoratgen i agraeixen la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que treballen a la zona dels fets. Per aquest motiu,l'Ajuntament de Sant Esteve es suma a la convocatòria de les entitats municipalistes a fer 5 minuts de silenci aquest divendres 18 d'agost, a les 12 hores, davant la porta del consistori. També les banderes dels balcons dels ajuntaments onejeran a mig pal en senyal de condol durant 3 dies.

 • Crespó negre 17 d'agost de 2017 Sant Esteve condemna l'atemptat terrorista

  Sant Esteve condemna l'atemptat terrorista d'aquesta tarda a la Rambla de Barcelona, amb un resultat de 13 morts i 80 ferits. Crespó negre i banderes a mig pal. No al terrorisme!! Tot el nostre condol a les famílies.

Pàgina 2 de 21

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29