Acte a la Xic Mateu dijous per recollir propostes sobre la Festa Major

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 15:00

Aquest dijous, 3 de de juny, la plaça Xic Mateu acollirà l’acte Cuinem la Festa. Es tracta d’una iniciativa per tal que la ciutadania pugui fer propostes sobre la propera Festa Major. Per dinamitzar l’activitat hi haurà un berenar familiar, música i una exposició de programes i cartells. També es comptarà amb la parella de gegants del poble.

Dinàmica participativa
El projecte Cuinem la Festa estava previst fer-lo l’any passat, però la covid ho va impedir. La idea consisteix en realitzar una dinàmica participativa perquè els sesrovirencs puguin dir com els agradaria que fos la Festa Major i suggerir propostes concretes sobre l’edició d’enguany.  S’explicarà també les característiques del pressupost destinat a la principal festa del poble.

Qui no pugui participar presencialment dijous al Cuinem la Festa, també pot fer arribar les seves idees a través del correu electrònic ses.participacio@sesrovires.cat

La Festa Major d’enguany tindrà lloc del 29 de juliol a l’1 d’agost. El seu format s’haurà d’adaptar a les mesures sobre la pandèmia que estiguin vigents durant aquestes dates.

El Cuinem la Festa vol comptar amb l’opinió de tothom. Per això es convidarà als assistents a un berenat familiar que consistirà en unes bosses individuals de pa amb xocolata. El debat i la conversa sobre la Festa Major es complementarà amb un recull de programes i cartells de la festa grossa de Sant Esteve. El Siset i l’Angeleta, la parella de gegants de Sant Esteve, també hi seran presents.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 11:54