Activitat infantil a la Biblioteca sobre el llibre ‘Una nena entre 20 milions’

Dijous, 14 d'abril de 2022 a les 08:00

El proper 20 d’abril, amb la col·laboració de la Plataforma de Malalties Minoritàries, la Biblioteca Municipal organitza una taller-conte per a infants sobre el llibre Una nena entre 20 milions, basat en la història d’una nena sesrovirenca afectada de progèria. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia en la mateixa biblioteca.

El relat Una nena entre 20 milions està basat en la història de l’Alexandra, una noia de Sant Esteve Sesrovires que pateix progèria, una malaltia genètica i minoritària que afecta una de cada 20 milions de persones i que provoca l’envelliment prematur de l’infant.

El periodista Quim Miró és l’autor d’aquest llibre que té com objectiu divulgar la malaltia. L’edició del conte és una iniciativa de l’Associació Progèria Alexandra Peraut, que treballa per recaptar fons per a la investigació de la malaltia. L’obra compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i de la Universitat de Saint Louis, entre d’altres institucions.

El taller-conte tindrà lloc en la Biblioteca Municipal el dia 20 d’abril, a les 18.00 hores. Es tracta d’una activitat adreçat a nens i nenes majors de sis anys.  La inscripció prèvia es pot fer presencialment al mateix equipament, per correu electrònic (b.st.esteves.jps@diba.cat  ) o telèfon (937 713 328 ).

Darrera actualització: 13.04.2022 | 12:44