Avança a bon ritme la instal•lació del nou enllumenat públic

Dimecres, 11 d'agost de 2021 a les 15:30

Els treballs de renovació de l’enllumenat públic a zones residencials del municipi avança a bon ritme. Actualment ja s’ha instal·lat prop d’una tercera part de les 1.700 llumeneres LED que s'han de substituir en una primera fase que es preveu acabi a l’octubre.

L’empresa encarregada de la instal·lació, Aluvisa, va iniciar la substitució a mitjans de juliol al primer polígon de Vallserrat. Des de llavors se n'han canviat unes 500, amb una mitjana de 20-25 al dia, depenent de les dificultats tècniques de la instal·lació. S’està avançant per la resta de polígons de Vallserrat i a Ca n’Amat. Actualment hi treballen dos equips d’instal·ladors. 

La implementació de tecnologia led comportarà un important estalvi energètic, amb una reducció de fins a 50 w per lluminària, així com en la contaminació lumínica ja que concentra més la llum i, per tant, millorarà el cel nocturn del municipi. Un cop finalitzi la instal·lació d'aquesta primera fase, prevista per a la tardor, l’empresa realitzarà un estudi lumínic per tal d’ajustar els dispositius, si és necessari.

Darrera actualització: 11.08.2021 | 16:06