Avui dilluns comença la inscripció als cursos i tallers de Benestar Social

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 08:00

Del 6 al 17 de setembre es poden fer les inscripcions als Cursos i Tallers organitzats des de l’Àrea de Benestar Social. Enguany s’incorporen a l’oferta l’espai Comunitat Digital i un Taller de Conversa per a persones nouvingudes. Així mateix es mantenen els programes per a la gent gran, adults, dona, infància, adolescència i les iniciatives del Casal de la Gent Gran.

Inscripcions

Les inscripcions tindran lloc al Casal de la Gent Gran, amb cita prèvia trucant al 93 771 35 26, en horari de matins a dijous de 9.00  a 14.00h.  Una persona pot realitzar dues inscripcions com a màxim amb autorització expressa de la persona interessada. El cobrament dels cursos i tallers de pagament es realitzaran mitjançant rebut bancari, al compte facilitat en la inscripció, el qual es passarà dins dels 5 primers dies del mes o rebut únic a principi de curs

 

Oferta de Benestar Social

Els cursos i tallers de Benestar Social es divideixen en diferents programes.

El programa per a la gent gran, a més de les iniciatives portades per persones voluntàries, inclou tallers de patchwork, manualitats, memòria, informàtica (amb diversos nivells) i el taller mensual sobre telèfons mòbils.

El programa per  adults, a més del curs de pregraduat i certificat escolar, enguany incorpora un taller de conversa per a persones nouvingudes on es treballaran competències socials i la vinculació amb el territori.

El programa dona i família ofereix patchwork i diferents tallers d’informàtica, així com un espai sobre Humanitats on aprendre temes d’actualitat, història, art, ciència i literatura.

En el programa per a infància i adolescència es troba l’Espai Obert i l’Espai de Reforç. L’Espai Obert està destinat al desenvolupament personal i social d’infants i adolescents.  Per la seva part, l’Espai de Reforç dona suport extraescolar i tècniques d’estudi als estudiants de l’ESO.

Finalment, aquest any s’incorpora el nou programa En línia amb el taller Comunitat digital, un espai de videoconferències on els alumnes podran compartir idees i dubtes informàtics.

En el següent enllaç pots descarregar-te el díptic amb tota la informació sobre cursos, horaris i preus.

Cursos d’altre àrees

En l’àmbit cultural, l’oferta de cursos i tallers és molt àmplia i inclou música, dibuix, pintura, teatre, dansa i flamenc. Les inscripcions s’han de realitzar en les entitats organitzadores.

Pel que fa a iniciatives educatives, es tornen a oferir l’Espai Nadó, l’Espai Familiar, el Rodajocs, l’Espai Créixer Junts i el nou Espai de Paternitat. Totes les activitats es faran a la Llar d’Infants Municipal La Ginesta.

La informació detallada obre cursos i tallers de cultura i educació es troba en aquest enllaç.

 

Casal Gent GranTaules preparades per fer les inscripcions al Casal de la Gent Gran

Darrera actualització: 06.09.2021 | 09:08