Berta Benedicto interpreta la sarsuela teatralitzada ‘Mis primeros romances sin ti’

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 20:00

La sesrovirenca Berta Benedicto ofereix el concert de sarsuela teatralitzada ‘Mis primeros romances sin ti’ el diumenge 14 de novembre a les 12.00h. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament, té lloc al Casino, i s’emmarca dins la programació del centenari d’aquest espai central de la vida cultural i social del municipi. L’espectacle és gratuït però s’ha de reservar prèviament a través de l’app Reserva Play.

La sarsuela és un gènere musical teatral que es caracteritza per combinar parts parlades i cantades.  Les set cançons de sarsuela són introduïdes amb petits textos i elements externs que surten de la maleta de fusta de l’avi de la Berta Benedicto, l’Alejandro, que utilitzava aquest objecte durant el servei militar. Les peces tenen inspiració en la natura, perquè fan referència a la vida de l’avi de la Berta, que era pagès.

La durada de l’obra ‘Mis primeros romances sin ti’ és d’uns 35 minuts, i es caracteritza per ser dinàmica i entretinguda per al públic no expert. Berta Benedicto va ser coordinadora de l’Aula Municipal de Música, i des del 2016 resideix a la província de Teruel (Aragó). L’artista ja ha representat l’espectacle al poble del seu avi, i té la intenció de seguir interpretant la sarsuela teatralitzada quan li sorgeixi l’oportunitat.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 19:11