César Alcalá s’imposa en el Campionat de Catalunya d’Escacs Actiu

Dimarts, 21 de setembre de 2021 a les 13:00

El jove jugador sesrovirenc d’escacs César Alcalá ha guanyat en dues de les categories del Campionat de Catalunya d’Escacs Actiu. A més, també ha participat en l’Open Internacional Ciutat de Barcelona, on va estar a punt d’aconseguir la norma de mestre internacional. Poc abans de l’estiu César va ser fitxat pel prestigiós Club d’Escacs Barcelona.

El 28 d’agost es va celebrar el Campionat de Catalunya d'Escacs Actius d'Edats, Memorial David Garcia Ilundain, a les Cotxeres de Sants de Barcelona. El sesrovirenc César Alcalá va competir en dues categories: la sub 16, la que li correspon per edat, i en sub 20.  En totes dues va quedar en primer lloc i sense perdre cap ronda.  El Club Escacs Barcelona va guanyar en la categoria de clubs, precisament, gràcies a les dues victòries del seu jugador sesrovirenc.

César Alcalá també va competir a l’agost en el Ciutat de Barcelona, un torneig internacional en el qual participen grans mestres, mestres internacionals i mestres FIDE (Federació Internacional d’Escacs).  El sesrovirenc va jugar contra destacats jugadors de Rússia, França, Xina i Índia.  El sesrovirenc va quedar 1r en el tram de menys de 2150 punts ELO FIDE i 26è de la classificació general. A més, va estar a punt d’aconseguir la norma de mestre internacional.

Darrera actualització: 21.09.2021 | 13:58