Comença l’última fase de les obres del carrer Carrilet

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 18:00

Aquesta setmana han començat els treballs per reurbanitzar la calçada i instal·lar una tanca definitiva i una biona sobre el mur de contenció de Ferrocarrils al carrer Carrilet. Després de les intervencions d’Agbar i posteriorment de Ferrocarrils, l’execució de la darrera fase li correspon a l’Ajuntament. El cost de l'obra és de 39.000€.

A causa de les obres, queda afectada la circulació d'un tram del carrer comprès entre els números 33 al 21. En la resta de trams es mantindrà el doble sentit de circulació dels vehicles. Està previst que la durada de les obres sigui d’unes tres setmanes, subjectes a l’abastiment dels materials del tancament. 

Els treballs començaran amb l’asfaltat. A continuació, s’instal·laran una biona i una tanca definitiva per garantir la seguretat del vial on limita amb el talús de la línia de tren que Ferrocarrils va estabilitzar per resoldre la problemàtica de l’esllavissament del terreny.

La intervenció de FGC va consistir en l’estabilització mitjançant sistemes de pilotatge, la millora del sistema de drenatge i la construcció d’una cuneta formigonada i un muret guardabalast.  En una actuació prèvia, Agbar va substituir el tram del col·lector que travessa un talús des del carrer Carrilet fins el viaducte de Ferrocarrils.

Darrera actualització: 10.05.2022 | 17:45