Comencen els treballs de manteniment de la franja perimetral contraincendis de Ca n’Amat

Dimecres, 30 de juny de 2021 a les 17:30

Aquesta setmana han començat les feines de manteniment, amb neteja i desbrossament del sotabosc, a la franja perimetral del barri de Ca n’Amat. Aquests treballs queden recollits ens el pla de prevenció d’incendis forestals que s’han de realitzar cada dos anys.

L’actuació consisteix en estassar i triturar el sotabosc de tota la franja per tal de reduir el risc de propagació d’un incendi i facilitar l’accés dels equips d’extinció a tot el perímetre, millorant la seguretat del veïnat i dels habitatges.

L’any 2018 es va dur a terme una important neteja de la franja, sobre una superficie de 5,5 hectàrees, a la qual ara es dona continuïtat amb els treballs de manteniment. Paral·lelament s’intervindrà en la zona verda ubicada darrera de l’avinguda Ca n’Amat, amb la tala d’uns arbres de grans dimensions que suposen un risc per a la seguretat de les persones. És una intervneció que permet completar la totalitat del perímetre de la franja, deixant-la lliure de vegetació.

L’empresa especialitzada Futur Ecològic SL és l’encarregada de dur a terme els treballs, amb un temps d’execució d’unes dues setmanes.  

 

 

Darrera actualització: 30.06.2021 | 16:50