Comencen les obres de substitució del col·lector del carrer Carrilet

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 15:00

Aquesta setmana la companyia d’aigües Agbar ha començat els treballs per a la substitució del tram del col·lector que travessa un talús des del carrer Carrilet fins el viaducte de Ferrocarrils. És una obra prèvia a la intervenció de Ferrocarrils per estabilitzar el talús de la via a la zona i que un cop finalitzada permetrà a l’Ajuntament reurbanitzar el carrer.

Els treballs van iniciar-se dilluns amb la desbrossada per fer el replanteig del pas del nou col·lector. Consistiran en desplaçar un tram de l’actual per un altre amb un traçat més vertical i lleugerament més allunyat de la zona afectada per l’esllavissament del carrer. Agbar preveu que la durada de les obres sigui d’unes 4 setmanes.

D’altra banda, FGC està ultimant la licitació de les obres per estabilitzar el talús de la línia de tren al seu pas pel carrer Carrilet. En aquest cas, es tracta d’estabilitzar la zona de via i del carrer, la millora de l’actual sistema de drenatge i l’estabilització del talús entre el carrer i la via. Ferrocarrils té previst iniciar les obres durant el mes de juliol i podrien acabar a finals d’any.

La tercera fase que ha de permetre l’arranjament definitiu d’aquest carrer i de la línia de Ferrocarrils paral·lela és l’execució per part de l’Ajuntament de la reposició de la urbanització de la vorera i de la calçada. L’obertura definitiva del carrer es preveu entre els mesos de febrer i març de l’any vinent.

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 21.06.2021 | 12:23