Concert del grup Acoustic Cuts a la biblioteca el proper dimecres

Diumenge, 12 de juny de 2022 a les 20:00

La formació musical Acoustic Cuts, integrada pels sesrovirencs Pau Sastre i Caro Guiral, oferirà el proper dimecres a la Biblioteca Municipal un concert en acústic. Es tracta d’una actuació en petit format, que començarà a les 19.00h de la tarda. No és necessari fer reserva prèvia, però l’aforament és limitat donat les dimensions de la sala polivalent de l’equipament.

Pau Sastre va iniciar-se en el món de la música a l’edat de 8 anys, quan va començar a estudiar piano i música clàssica. L’any 1999 va rebre una beca per estudiar en una prestigiosa escola de música dels Estats Units, la Berklee College of Music, on es graduar en enginyeria musical i en composició de jazz . Actualment compagina la seva tasca de productor musical amb la de cantant en directe.

Per la seva part, Caro Guiral és cantant i professora de tècnica vocal.  Té una pàgina web i el seu propi canal a Youtube des d’on ofereix consells a totes aquelles persones que treballen amb la veu, com ara cantants, oradors, professors, actors i locutors.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 12:27