Concurs de fotografia per fer visible l’esport no competitiu

Dimecres, 10 de març de 2021 a les 15:00

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) posa en marxa el 1r Concurs de Fotografia Esportiva No Competitiva a la comarca, del 8 de març fins a l’11 d’abril. La finalitat és fer visible l’esport no competitiu i fomentar l’esport popular i l’activitat física. Per participar cal penjar les imatges a Instagram amb el hastag #ConcursFotoJVP. HI ha premis per a clubs, centres educatius i ciutadania en general.

El concurs fotogràfic forma part del projecte Juga Verd Play, un model de competició dels Jocs Esportius Escolars que té com a finalitat educar en valors a través de l’esport. A diferència d’altres competicions on l’únic important es guanyar, en Juga Verd Play es puntuen molt més factors que el resultat final del partit, sinó també l’esportivitat dels jugadors o el bon comportament del  públic, entre d’altres elements.

En el concurs de fotografia hi ha tres categories de premis

  • Modalitat entitat/club. 50 % descompte en llicències escolars per a un equip de l’entitat / club per la temporada 21/22 (màxim 12 esportistes + 1 tècnic/entrenador).
  • Modalitat centres educatius. Sessió al propi centre educatiu per al grup bombolla de l’escola a escollir entre “Juga Verd Play a Classe” o “Taller de Jocs Paralímpics”.
  • Modalitat esport popular/ciutadania.  Abonament al Parc Ciclista del Llobregat amb un acompanyant.  Inscripció per a tot el nucli familiar a una activitat d’Esport Popular.

Les fotografies s’han de fer amb el mòbil i han de mostrar una activitat esportiva no competitiva, és a dir, que no formi part de cap competició oficial. S’han de publicar a Instagram amb el hashtag #ConcursFotoJVP i etiquetar i seguir el perfil del @cebllob en aquesta xarxa social.

Bases del concurs

Darrera actualització: 10.03.2021 | 15:40