Dimarts 24 començarà la renovació del parc dels Jardinets

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 08:00

El proper dimarts 24 de maig començaran les obres de renovació del parc dels Jardinets. Per aquest motiu, l’espai romandrà tancat durant les tres setmanes que es preveu que durin els treballs. L’actuació suposa una inversió de 55.000 euros.

Les obres consisteixen en l’arranjament i adequació del terreny amb l’aportació de sauló i la col·locació de paviment de cautxú continu en una superfície d’uns 180 m2. En aquest espai s’instal·laran nous elements de joc pensats per a infants a partir dels 3 anys. També està prevista la col·locació de dos taules de pícnic. 

Pel que fa a l’actual zona de joc per a nadons, la intervenció recull la renovació del sorral, així com l’arranjament dels elements i de la tanca perimetral. El parc es reobrirà a mitjans de juny un cop finalitzin els treballs.

Aquest és el primer dels projectes de renovació dels parcs infantils que s’executaran en els propers mesos. Al juny està prevista la millora del parc del Casal Social de Ca n’Amat amb la instal·lació de nous elements de joc. I posteriorment, s’intervindrà en el parc d’A Migdia, també amb un canvi dels elements infantils i la col·locació d’unes cadires gegants en el marc del projecte de promoció turística “Miradors de Montserrat”. L’actuació s’acompanyarà de l’adequació d’una àrea de jocs per a gossos i d’un pipican al terreny municipal situat al carrer Llobregat. 

 

Darrera actualització: 19.05.2022 | 13:47