El 24 de maig comencen les inscripcions a l’Estevestiu

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 00:00

L’Estevestiu és el programa d’activitats per a infants i joves durant els mesos estivals. Enguany s’ofereixen 13 campus i casals del 28 de juny al 29 de juliol. L’oferta es complementa amb els cursets de natació del Complex Esportiu i amb altres propostes de lleure i esport. Les inscripcions comencen el proper 24 de maig.

Els diferents campus estan organitzats per clubs i entitats sota la coordinació de l’Ajuntament. El ventall de propostes és molt ampli: bàsquet, dansa, futbol, futbol sala, gimnàstica, handbol, pàdel, patinatge, taekwondo, voleibol, excursionisme i arts plàstiques.

Tots comptaran amb servei d’acollida i menjador per a les famílies que ho necessitin.

L’Estevestiu es complementa amb altres activitats d’estiu: cursos d’anglès, una taller de la màgia de l’art i un seminari de tecnificació de patinatge.

Així mateix, el Complex Esportiu Municipal també ofereix cursos de natació per a infants i joves.

Inscripcions, el 24 de maig
Les inscripcions s’han de cursar al Complex Esportiu Municipal, del 24 de maig al 6 de juny, o bé directament a les entitats organitzadores, a partir del 24 de maig. A la web sesrovires.cat es pot consultar un document informatiu amb una descripció de cada campus i casal, els horaris i els preus. Així mateix, en la mateixa web es troben els formularis d’inscripció a cada activitat.

Darrera actualització: 21.05.2021 | 13:00