El Banc d’Aliments recull més de 1.800 quilos de productes

Dimarts, 19 de desembre de 2017 a les 15:00

Una vegada més, els sesrovirencs han mostrat el seu caràcter solidari aportant prop de dues tones de productes de primera necessitat per al Banc d’Aliments, en el marc de la campanya que s’ha dut a terme aquest desembre. En total, s’han recollit 1.838 quilos, xifra que supera la tona i mitja  aconseguida l’any passat.

Les aportacions s’han centrat en productes bàsics com llet, pasta, arròs, llegums, conserves, caldo envasat, així com oli. També ha tingut molt bona resposta la crida per donar productes nadalencs.

El volum més important d’aliments recaptats, 1.416 quilos, es van recollir coincidint amb el cap de setmana del Gran Recapte, l’1 i 2 de desembre. Es van instal·lar tres punts de recollida al centre urbà i es va comptar amb la col·laboració dels prop de vint voluntaris amb què compta el Banc, de joves de l’Esplai Trapella, així com de veïns.

La resta d’aportacions provenen d’iniciatives solidàries organitzades des del teixit associatiu local. És el cas del Festival solidari de Som Cabaret i la Entidad Cultural Flamenca, l’espectacle de Salto a la Fama i l’espectacle Al Compàs de la Navidad organitzat per la Cofradía del Santo Cristo i la Parròquia. Resta pendent el partit de pares i mares organitzat pel Club de futbol i el sorteig d’una panera solidària cedida per Bon Àrea. També han col·laborat en la campanya els els centres educatius del municipi.  

Després de fer una valoració molt positiva de la campanya, des del Banc d’Aliments es recorda que es poden seguir fent aportacions durant tot l’any, tant en els establiments col·laboradors com a la parròquia, a la panera que es troba a l’interior de l’església o al mateix Banc d’Aliments.

Actualment, fan ús del Banc d’Aliments de Sant Esteve unes 35 famílies. En coordinació amb l’Àrea de Benestar Social de l’ajuntament, distribueix lots de productes d’alimentació entre les famílies necessitades dos cops al mes. Per a més informació, bancalimentses@gmail.com.

 

Darrera actualització: 19.12.2017 | 16:05