El CAP recupera el servei de Pediatria i amplia l’atenció mèdica de tarda

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 20:00

Després de reiterades peticions per part de l’Ajuntament i de la ciutadania, finalment el CAP de Sant Esteve tornarà a prestar el servei de Pediatria tres dies a la setmana. A partir de demà dimarts s’amplia també l’atenció de Medicina General, amb les tardes de dimarts i dijous.

A partir d’aquesta setmana el servei de Pediatria torna a Sant Esteve amb un nou horari: dimecres i dijous al matí, i dimarts a la tarda. Pel que fa a la resta d’atenció mèdica, el nou horari serà dimarts i dijous de 8 a 20 hores; i dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 hores.  

Fora d’aquest horari es pot trucar al 061 Salut Respon o adreçar-se al CAP Masquefa (de dilluns a divendres, de 8 a 20h). Per a les nits o festius, cal fer-ho al CUAP La Solana de Sant Andreu de la Barca o a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

La recuperació dels serveis s’ha rebut amb satisfacció des del Govern municipal perquè finalment s’han atès les demandes de millora de l’atenció mèdica i de retorn dels serveis pre-pandèmia al municipi. Des de fa mesos l’Ajuntament ha dut a terme nombroses gestions en aquest sentit, amb reunions amb responsables de Salut, la presentació de mocions al Ple i l’impuls d’una campanya de recollida de signatures.  

El regidor de Salut, Òscar Rodríguez, ho qualifica d’una “molt bona noticia pels nostres veïns i veïnes” i considera que “és especialment important la recuperació de Pediatria perquè és un servei necessari i imprescindible per a la població i que no havia d’haver marxat mai”.

D’altra banda, el nou CAP que s’ha construït a La Gleva podria posar-se en funcionament abans de finalitzar l’any, segons previsions del CatSalut. Les obres de l’edifici estan acabades i s’està treballant en l’equipament dels espais i serveis.

 

CAP SANT ESTEVE

NOU HORARI (vigent a partir del 28/09/21)

  • Dimarts i dijous, de 8 a 20 h; 
  • Dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h. 

PEDIATRIA: 

  • Matí: dimecres i dijous
  • Tarda: dimarts 

Fora d’aquest horari, trucar al 061 Salut Respon o adreçar-se al CAP Masquefa (de dilluns a divendres, de 8 a 20h). Per nits i festius, al CUAP La Solana de Sant Andreu de la Barca o a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

 

Darrera actualització: 28.09.2021 | 09:26