El Cicle d’Espectacles Bambolina s’amplia amb noves funcions fins al març

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 14:00

El proper 3 d’octubre, diumenge, se representarà al Casino la primera funció del 4t Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina. La programació d’aquest any comença amb En Joan sense por, basat en el popular conte dels germans Grimm. Les entrades es poden adquirir des d’avui a través de l’aplicació ReservaPlay.

Després de la bona acollida de les edicions anteriors, aquesta temporada augmenta el nombre d’espectacles. Concretament seran sis funcions diferents, des del mes d’octubre de 2021 fins al març del 2022, a càrrec de companyies professionals. Un dels objectius del Bambolina és oferir als infants poder gaudir de la cultura de qualitat.

El primer espectacle és En Joan sense por. La companyia Més Tumàcat combina el teatre i les titelles per recrear el conegut conte infantil. L’obra aborda el sentiment de la por, però amb sentit de l’humor i dins d’un viatge ple de diables de foc, fantasmes i monstres.

Entrades
El preu de l’entrada és de 5,5 euros. També hi ha un abonament de 21 euros per als sis espectacles. Tant les entrades com els abonaments es podran comprar online dies abans de cada representació amb l’aplicació Reservaplay. Els tiquets per al primer espectacle ja estan disponibles.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 14:17