El Complex Esportiu i el Pavelló reobren dilluns

Diumenge, 7 de febrer de 2021 a les 10:30

Dilluns entren en vigor les noves mesures adoptades pel PROCICAT que permetran la reobertura del Complex Esportiu Municipal i recuperar els entrenaments en el Pavelló Poliesportiu. L’aforament estarà limitat i serà necessari l’ús de la mascareta.

El PROCICAT ha aprovat aquesta setmana permetre l’obertura dels gimnasos i les instal·lacions esportives cobertes, tot i que amb un aforament limitat al 30% i grups d’un màxim de 6 persones. Les piscines, com ja passava actualment, podran continuar obertes amb control d’accés.

Per aquest motiu, el Complex Esportiu Municipal podrà tornar a estar operatiu a partir del dilluns. Donada la situació vistcuda es passaran els rebuts mensuals a mes vençut i inclouran els dies que la instal·lació hagi estat oberta, com ja es va informar al mes de gener. 

Les classes es limitaran a 6 persones i caldrà fer servir la mascareta. Es recuperen les classes dirigides, com per exemple les de cicloses i zumba, així com les noves sessions d'entrenament funcional OMNIA., entre d'altres. També s’ha elaborat una graella amb les activitats que es podran portar a terme.

Pavelló Poliesportiu
El Pavelló Poliesportiu es podrà destinar de nou als entrenament per als equips de base. Fins ara només el podien fer servir el primer equip de l’handbol i del voleibol ja que són els únics que juguen les competicions que estaven permeses, les de caràcter estatal.

La Regidoria d’Esports ha enviat un comunicat a les entitats esportives on els ofereix poder triar entre tornar a entrenar al Pavelló Poliesportiu o continuar entrenant a l’aire lliure, als patis de les escoles, on hi ha menys restriccions per a la pràctica esportiva.

No obstant això, els que triïn utilitzar de nou el Pavelló no podran fer-lo servir entre el dimecres i ei diumenge de la propera setmana, ja que aquest equipament es farà servir com a col·legi electoral el proper 14 de febrer

 

Clicar per ampliar la imatge

Darrera actualització: 07.02.2021 | 11:01