El Complex Esportiu prorroga fins al 8 de febrer les actuals mesures

Divendres, 22 de gener de 2021 a les 19:00

El Complex Esportiu Municipal ha decidit perllongar dues setmanes les mesures que va adoptar el passat 5 gener: només funcionarà la piscina coberta i les pistes de pàdel, tot i que amb limitacions. Tampoc es cobrarà als abonats els dies no gaudits. Els responsables de l’equipament han pres aquesta decisió després que el PROCICAT anunciés que allargava fins al 8 de febrer les mesures actuals contra la pandèmia.

D’acord amb la normativa aprovada pel PROCICAT, els equipament esportius que es trobin en espais tancats han de continuar tancats, amb l’excepció de les piscines.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament no ha tingut més remei que allargar la situació actual que viu el Complex. Cal recordar que l’equipament no facturarà aquests dies als seus socis. A més, l’accés a la piscina i a les pistes de pàdel serà gratuït per als abonats. Els no abonats hauran de pagar 4€ per fer ús de la piscina i 3€ en les pistes de pàdel.

El Club de Pàdel podrà continuar accedint a les pistes, ja que no són un espai tancat, però hauran d’entrar a través de la recepció del Complex Esportiu, i mantenir al dia la llista de control d’accés a les instal·lacions.

Darrera actualització: 22.01.2021 | 14:58