El desplegament del nou enllumenat públic arriba al centre urbà

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 14:00

Al setembre ha començat la renovació de llumeneres a diversos carrers i places del centre urbà. En aquests moments s’han col·locat ja el 75% dels 1.700 punts de llum LED inclosos en la 1a fase que finalitzarà a l’octubre amb una avaluació del funcionament per tal de realitzar tots els ajustos necessaris.

Aquesta setmana s’ha completat la substitució de l’enllumenat públic a la zona de vianants del centre urbà, inclosa la plaça Xic Mateu. S’han canviat les capçaleres esfèriques dels fanals per equips LED de l’anomenat model “cobra”.

Actualment resten per substituir unes 400 llumeneres a diversos punts del centre urbà i també del barri del Pou del Merli. La previsió és acabar aquesta primera fase a finals del mes vinent, prioritzant la instal·lació dels nous equips. La complexitat de la instal·lació varia en funció dels models a substituir i pot provocar alguna afectació puntual en el servei.    

Incidències pel Whatsapp

En aquest sentit, s’estan atenent també incidències derivades de la instal·lació i que el veïnatge fa arribar a l’Ajuntament, especialment a través del Whatsapp (666 161 600). Un cop es completi aquest primer desplegament  a finals d’octubre, l’empres instal·ladora farà una revisió exhaustiva de la nova il·luminació i s’efectuaran els ajustos necessaris als dispositius. La renovació comporta també l’adaptació a un nou tipus d’il·luminació, més concentrada i d’un color més blanc.

Aquesta primera fase de substitució de l’enllumenat públic que va iniciar-se el passat mes de juliol per Vallserrat i Ca n’Amat suposa una inversió per part de l’Ajuntament de 400.000€, i inclou el manteniment del servei.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 14:38