El FC Sant Esteve creix en nombre d’equips i de jugadors

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 20:00

El FC Sant Esteve va presentar ahir al Camp de Futbol Municipal la nova plantilla per a l’actual temporada. El club creix per la base i recupera les xifres de futbolistes anteriors a la pandèmia.  L’acte de presentació va comptar amb Jana Fernández, jugadora del primer equip femení del FC Barcelona.

L’entitat sesrovirenca vol deixar enrere els darrers dos anys de pandèmia i recuperar el volum de jugadors que tenia abans de la pandèmia. Tot indica que ho està aconseguit. Aquesta temporada el club ha crescut en nombre d’esportistes i se situa al voltant de 235 futbolistes, dividits en un total de 16 equips (14 masculins i 2 femenins).

El FC Sant Esteve també valora molt positivament que aquesta recuperació s’estigui donant per la base, entre els jugadors més petits, i on es troba el futur de l’entitat. Precisament un dels objectius de la junta directiva era recuperar els més petits.

Aquesta temporada el club estarà format pels següents equips: 1 mini, 1 promeses, 2 prebenjamins, 2 benjamins, 2 alevins, 2 infantils, 1 cadet, 1 juvenil, 1 sènior, 1 veterans, 1 infantil femení i 1 cadet-juvenil femení.

Per primer cop, el club comptarà amb un equip femení federat. Aquest  grup de jugadores ja ha començat a donar satisfacions a l’entitat, com la victòria el passat diumenge per 5 a 2 amb el Vista Alegre, amb gols de les sesrovirenques Elsa Raneda, Paula Lehmann, Carla Pacheco i Ariadna García.

Jana Fernández
L’acte de presentació va comptar amb la participació de Jana Fernández, jugadora professional del FC Barcelona, que va donar al FC Sant Esteve la samarreta d’un partit de la Champions League de la darrera temporada.  També hi van ser presents l’alcalde Enric Carbonell i el regidor d’Esports, Òscar Rodríguez, així com Manuel Martín, delegat al Baix Llobregat de la Federació Catalana de Futbol.

En el transcurs de l’esdeveniment, també es va fer un homenatge a Jaume Canals, per la seva trajectòria al club. Al llarg de més de 18 anys ha estat jugador, entrenador, coordinador i coordinador esportiu. Ara, per motius professionals, no podrà continuar vinculat al FC Sant Esteve.

L’acte va comptar prop de 300 persones de públic.

D'esquerra a dreta: Enric Carbonell (alcalde), Jana Fernández (FC Barcelona), Jordi Llebaria (president FC Sant Esteve), Òscar Rodríguez (regidor d'Esports), Manuel Martín (delegat al Baix Llobregat de la FCF).
Jaume Canals
Jaume Canals
Primer equip del FC Sant Esteve

Darrera actualització: 15.11.2021 | 14:59