El patinatge sesrovirenc classifica una esportista per la Copa Catalunya

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 17:00

Quatre patinadores del Club de Patinatge Artístic Sant Esteve Sesrovires van participar el passat 24 d’octubre al Trofeu d’Interclubs de Barcelona, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i on hi competeixen noies i nois d’entre 13 i 14 anys. A l’esdeveniment, disputat a Gurb (Osona), Emma Lopez es va classificar per la Copa Catalana d’iniciació al quedar com a tercera classificada d’un total de divuit participants, perquè havies de quedar entre els tres primers per aconseguir aquest objectiu.

En aquest mateix torneig, Anna Escrig va quedar com a quarta classificada empatada amb la tercera, d’entre deu esportistes,  i el Club de Patinatge de Sant Esteve espera que ella també es pugui classificar per la Copa Catalana d’Iniciació. També hi van participar representant a Sant Esteve Aina Muela i Martina Compte. Compte va quedar com a setena classificada de divuit participants, i Muela en la desena posició d’un total de vint-i-una patinadores.

Per la fundadora i directora del Club de Patinatge Artístic Sant Esteve Sesrovires, Montse Badesa, en aquests tornejos els joves patinadors “passen nervis”, però també els serveix per iniciar-se en el món de la competició i “agafar rodatge”.

En aquest campionat, cada membre dels clubs que hi prenen part està classificat dins d’un nivell concret. Aquests graus són iniciació D, C, B, A i certificat. El nivell més baix és iniciació D i el més alt el de certificat. Es preveu, però, que d’aquí poc canviï el reglament, i es participi en categories en funció de l’edat – com ara benjamins o infantils – i no per nivells, a més de la creació d’un rànquing. L’entrada en vigor d’aquesta modificació és preveu per el gener de l’any que ve.

Darrera actualització: 29.10.2021 | 14:08