El projecte 'Un piano al carrer' torna per segon any consecutiu a Sant Esteve

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 18:00

Per segon any consecutiu, la Coral Sant Esteve col·labora amb la iniciativa Un piano al carrer del Concurs Maria Canals. Aquest projecte permet a qualsevol persona practicar una estona amb un piano de cua, sàpiga o no de música. L’instrument musical estarà a disposició de tothom a la plaça Xic Mateu, el diumenge 17 d’octubre,  d’11.00 a 15.00 hores.

El concurs Internacional de Música Maria Canals es va fundar l’any 1954 i és el degà dels concursos de música a Espanya. Al llarg de la seva trajectòria, l’associació ha organitzat més de 120 concursos en les modalitats de piano, cant, violí, violoncel, guitarra, flauta i musica de cambra. El certament se celebra anualment.

Una de les activitats paral·leles al concurs és la iniciativa Un piano al carrer. Consisteix en posar en llocs concorreguts de diferents poblacions pianos a disposició del públic. El diumenge 17 d’octubre serà el torn de Sant Esteve Sesrovires

L’activitat està oberta a qualsevol que vulgui tocar aquest instrument, tingui o no coneixements musicals. No cal inscripció prèvia.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 15:08