El taekwondo sesrovirenc triomfa en la competició

Dimecres, 10 d'abril de 2019 a les 00:00

El primer trimestre del 2019 ha estat una etapa d’intensa activitat per a l’Escola Taekwondo Sesrovires. El taekwondo sesrovirenc ha viatjat per Catalunya, Espanya i Europa per participar en diversos campionats de pumse i de combat. Els darrers èxits els ha obtingut al Torneig de l’Amistat. El proper repte és l’Open d’Espanya.

Març
L’Escola Taekwondo Sesrovires es va desplaçar fins a la població de la Selva del Camp (Tarragona), el passat 31 de març, per participar en el 13a Torneig de l’Amistat, que va comptar amb la presència de 30 clubs i més de 1.200 competidors. En aquest campionat de pumses, els esportistes de Sant Esteve van penjar-se 24 medalles d’or, 14 d’argent i 12 de bronze.

Una setmana abans, el 24 març, el taekwondo sesrovirenc va prendre part en el Campionat de Catalunya Infantil de Combat amb un bon resultat. Els esportistes de Sant Esteve van tornar de Barcelona amb 6 ors, una plata i 5 bronzes.

A Alacant, es va celebrar el Campionat d’Espanya  de Pumses. Albert Bonilla va pujar al pòdium per penjar-se la medalla de plata.  En la modalitat per parelles, Alberto Bonilla i Laura Uroz van ser la sisena millor dupla del campionat. A més en la seva categoria, Laura Uroz va ser vuitena.

Així mateix, durant el mes de març l’Escola Taekwondo Sesrovires va celebrar exàmens per a nous cinturons per a alumnes de totes les edats.

Febrer
Els bons resultats obtinguts al Campionat de Catalunya va permetre que  a diferents alumnes de l’escola fossin convidats el 16 de febrer a un entrenament al Centre d’Alt Rendiment, equipament on s’entrenen els esportistes d’elit. Durant el matí, hi van assistir 3 joves esportives sesrovirencs a la sessió de combat i a la tarda, altres 10 van assistir a la sessió de pumses.

A principis de febrer , una delegació de l’Escola va viatjar fins a Alemanya per participar en la President Cup’s de Pumse. En la ciutat de Sindelfingen es va celebrar aquest torneig que va comptar amb campions d’Europa i medallistes mundials de l’equip coreà. El taekwondo sesrovirenc  va guanyar tres medalles de bronze, dues en la modalitat per parelles i una en individual.

Open d’Espanya
L’Escola Taekwondo Sesrovires estarà present en el proper Open d’Espanya, que tindrà lloc a Vila-real (Castelló) els dies 13 i 14 d’abril, on Albert Bonilla competirà en la modalitat de combat.

Taekwondo

Imatges cedides per l'Escola Taekwondo Sesrovires

Darrera actualització: 10.04.2019 | 09:19