El taekwondo sesrovirenc viatja a Pamplona a l’octubre

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 16:00

L’Escola Taekwondo Sesrovires ha arrencat la temporada amb força. La primera cita prevista amb la competició arribarà a principis d’octubre a Pamplona. El gimnàs també ha començat a impartir classes de noves disciplines, concretament de qi gong, tai chi i ioga als matins; i de cardiobox, a les tardes.

Setembre està sent un més intens per al taekwondo local. L’11 de setembre, l’Escola de Taekwondo es va desplaçar fins a Azuqueca de Henares (Guadalajara) per participar en un seminari de pumse i combat impartit per experts d’alt nivell. També es van sumar a la celebració del Dia Internacional del Taekwondo.

La temporada engega amb les famílies i els nens amb “moltes ganes de fer esport”, assegura Alberto Bonilla, responsable del centre. Tot indica que les competicions aniran endavant aquest any, fins i tot les de combat infantil. El proper campionat que tenen previst és el 12è Open Ciutat de Pamplona, a principis d’octubre.  L’Escola Taekwondo contempla compaginar la competició presencial amb els tornejos online.

Noves activitats
A més, el gimnàs ha creat aquest any dos nous grups per “aprofundir en les arts marcials”, com explica Alberto Bonilla. D’una banda, als matins hi haurà una classe de qi gong, tai chi i ioga, impartit  per la sesrovirenca Anna Blay, amb una llarga trajectòria en aquestes disciplines orientals.  D’altra banda, a les tardes, Alberto Bonilla i Laura Uroz impartiran sessions de cardiobox, un esport que combina els moviments de les arts marcials amb el treball cardiovascular  i que permet “cremar calories, desfogar-se i passar-s’ho bé”.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 16:28