El tradicional Torneig de Vòlei Sorra torna al setembre

Divendres, 13 d'agost de 2021 a les 09:00

El Club Vòlei Sant Esteve recupera el Torneig de Vòlei Sorra després de l’aturada del 2020 a causa de la pandèmia. La nova edició de la tradicional competició d’estiu es disputarà els dies 4 i 5 de setembre. Les inscripcions ja estan obertes.

La competició es jugarà a les pistes annexes al camp de futbol municipal. En aquesta edició hi haurà les modalitats de 2x2 (femení i masculí) i 4x4 (màster +35, mixte i familia). Per participar-hi, cal emplenar el formulari disponible a la bio de l’instagram del club.  

El Torneig de Vòlei Sorra s’ha anat consolidant com una activitat esportiva d’estiu amb molt bona acollida, tant de participants locals i d’altres municipis com de públic.

El torneig serà la cloenda d’una temporada d’estiu encara atípica i en què el club no ha disputat competicions però sí entrenaments durant els mesos de juny i juliol. L’equip sènior del club tornarà a la competició el 26 de setembre, a les 12.30h, al pavelló sesrovirenc, davant del Vall d'Hebron.

D’altra banda, el club busca jugadores per a l’equip cadet, nascudes el 2006 i 2007. Aquesta temporada, les jugadores d’aquesta categoría van proclamar-se Subcampiones de Catalunya en 2ª Catalana.

Pistes, tot l’any

Les pistes de vòlei sorra, que es van reobrir al març quan les mesures sanitàries ho van permetre, resten obertes tot l’any de 9 a 21hores per a ús lliure, exceptuant les hores reservades als entrenaments del club.  

 

Darrera actualització: 12.08.2021 | 12:36