Els clubs es preparen per començar la competició oficial

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 13:00

La majoria de federacions d’esports col·lectius ja han anunciat els calendaris oficials de la temporada 2021-2022. El Club Handbol Sant Esteve i el Club Vòlei Sant Esteve començaran a finals de setembre. El Futbol Club Sant Esteve tindrà el seu primer partit oficial a l’octubre i unes setmanes més tard també entraran en competició els equips del Futbol Sala Sant Esteve i de la Penya Blaugrana.

El CH Sant Esteve ja està en marxa. El passat cap de setmana, els diversos equips del club van celebrar partits amistosos. Aquesta mateixa setmana el sènior A va participar en una activitat de pretemporada diferent, amb els consells del psicòleg esportiu Francesc Porta. El primer partit oficial de Primera Estatal arribarà el 25 de setembre contra el Bordils.

El sènior femení  del CV Sant Esteve torna a la competició federada el 26 de setembre amb un matx contra la Vall d’Hebron. D’altra banda, el passat cap de setmana, el club va organitzar de nou el Torneig de Vòlei Sorra, en el qual van participar un centenar d’esportistes de diverses localitats.

El FC Sant Esteve va tornar als entrenaments el 30 d’agost. El primer partit oficial serà el 9 d’octubre contra el Cervelló. Però aquest mateix cap de setmana, diversos equips de l’entitat han disputat partits amistosos. Les inscripcions continuen obertes, especialment per als dos equips femenins amb els que compta l’entitat.

La Federació Catalana de Futbol encara no ha anunciat el calendari de bona part de les competicions de futbol sala. El FS Sant Esteve preveu que la competició comenci a mitjans d’octubre. Per la seva part, l’equip de futbol sala de la Penya Blaugrana disputarà el seu primer partit oficial el 17 d’octubre.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 13:23