Els clubs tornen als entrenaments a partir de dilluns

Diumenge, 22 de novembre de 2020 a les 09:00

El Pla d’obertura progressiva d’activitats aprovat dijous per la Generalitat permet la represa dels entrenaments i l’obertura dels equipaments esportius, tot i que amb importants limitacions. Amb la nova normativa, les entitats esportives de Sant Esteve poden tornar entrenar-se. La competició, en canvi, continua suspesa.

Dilluns ja hi haurà entrenaments als clubs de patinatge, pàdel, futbol, handbol, judo i gimnàstica. A partir de dimarts ho faran els de voleibol, bàsquet, futbol sala, taekwondo i Penya Blaugrana. Els espais que podran fer servir els clubs són el Pavelló Poliesportiu, la Pista Francesc Castellet, el Camp de Futbol Municipal, la pista de Ca n’Amat, les pistes de pàdel i els espais esportius dels centres escolars.

Nova normativa
El Pla d’obertura progressiva d’activitats aprovat per la Generalitat permet la tornada a l’activitat a partir del 23 de novembre, però amb les següents restriccions:

  • Es permet l’obertura de les instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure. Però amb un aforament màxim del 50% i amb control d’accés.
  • Es permet l’obertura de les instal·lacions i equipaments en espais tancats. Però amb un aforament màxim del 30% i amb cita prèvia. No es pot fer ús dels vestidors, excepte en el cas de les piscines.
  • Les competicions es mantenen suspeses.
  • Es permet a l’activitat esportiva a l’aire lliure amb un màxim de 6 persones . Els federats podran practicar el seu esport en municipis limítrofs entre les 6 del matí de divendres i les 6 de dilluns.
Darrera actualització: 20.11.2020 | 18:55