Enquesta per opinar sobre el Complex Esportiu Municipal

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 08:00

L'Àrea d'Esports ha fet arribar als abonats i usuaris del Complex Esportiu una enquesta per conèixer la seva opinió sobre l’equipament. Les respostes formaran part d’un estudi de la Diputació de Barcelona que compara els serveis esportius de diferents municipis. L’enquesta es pot respondre de l’1 al 31 de desembre.

El Cercle de Comparació Intermunicipal d’Esports analitza els serveis esportius de 56 municipis de la província de Barcelona. Un dels indicadors de l’estudi és el grau de satisfacció de les persones usuàries de complexos esportius. Per aquest motiu, la regidoria d’Esports s’ha posat en contacte amb els usuaris del Complex Esportiu per conèixer el seu parer sobre la instal·lació.

Les preguntes fan referència al grau de satisfacció general i amb aspectes concrets com la neteja, l’atenció al client, les activitats, el monitoratge o el preu de l’equipament.

A diferència dels qüestionaris d’altres anys, en aquest ocasió es realitzen preguntes sobre la COVID-19, pandèmia que ha alterat tant la vida quotidiana com els serveis esportius. En aquest sentit, l’enquesta pregunta a les persones usuàries si durant el confinament van fer esport o si van realitzar algun tipus d’entrenament virtual, entre altres qüestions.

Enllaç a l'enquesta: https://formularis.diba.cat/diba/oee/grau-satisfaccio-expectatives-persones-usuaries-complexos-esportius-2020-sant-esteve-sesrovires

Darrera actualització: 07.12.2020 | 09:36