Ensenyament preveu recuperar una línia de P3 i de 4t ESO per al proper curs

Divendres, 12 de gener de 2018 a les 14:00

Responsables dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament, dels àmbits d’inspecció i planificació, s’han reunit amb el regidor d’Educació, Jordi Borrell, acompanyat per la 1a tinent d’alcalde, Ma. del Carme Rallo, per abordar la programació del proper curs escolar a Sant Esteve, que preveu la recuperació d’una línia de P3 i de 4t ESO.

En la trobada, que té lloc anualment a petició del Departament, s’han abordat qüestions com l’oferta de places per al proper curs i l’ampliació de l’institut.

Per a la planificació del curs 2018-2019 es tenen en compte el padró i en funció d’aquestes xifres es configura una previsió que resta sotmesa a les dades de preinscripció. L’oferta de places per a la propera preinscripció escolar preveu 3 línies de P-3 i, 4 línies d’ESO, i 2 grups de 1r de Batxillerat. Així, es preveu la recuperació d’una línia de P-3 a l’Escola La Roureda i una de 4t d’ESO a l’institut, ambdues suprimides en l’actual curs.

Pel que fa a l’ampliació de l’institut, la directora de Serveis Territorials ha traslladat als responsables municipals que el projecte és una prioritat i que preveu que es pugui incloure en els pressupostos de la Generalitat per al 2018, un cop es resolgui la situació política actual. Per la seva part, l’Ajuntament ha reiterat un cop més la necessitat i urgència d’executar l’ampliació del centre, actualment amb molt espais hipotectats i, per tant, els usos per als quals es van destinar no es poden dur a terme. Cal recordar que el projecte d’ampliació, malgrat que va ser inclòs en els pressupostos de la Generalitat de 2010, amb un import d’1,6 ME, segueix pendent. Tant l’Ajuntament com tota la comunitat educativa segueixen exigint la seva execució immediata. 

 

Darrera actualització: 12.01.2018 | 13:59