Es posa en marxa la 12a edició del projecte educatiu Vincles

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 08:00

Alumnes de segon cicle d’ESO de l’Institut Montserrat Colomer participen en una nova edició del Vincles, un projecte de diversificació curricular que té com objectiu oferir-los una millor resposta a les necessitats educatives amb la finalitat de contribuir al seu èxit acadèmic. En aquest curs hi participen com a centres col·laboradors l’escola Vinya del Sastret, la llar d’infants La Ginesta i el Complex Esportiu Municipal.

El programa ofereix als alumnes una adaptació del currículum educatiu amb activitats pràctiques fora del recinte escolar i en els anomenats centres col·laboradors. Cada alumne compta amb un tutor/a i un centre assignat on hi desenvolupa 12 hores lectives setmanals de la seva formació acadèmica i subjectes a avaluació. Des d’octubre han començat el projecte Vincles 4 alumnes dels cursos de 3r i 4t d’ESO.

Vincles es va posar en marxa el curs 2009-2010 a partir de la signatura del conveni entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Sant Esteve. Està coordinat per l’Àrea d’Educació i l’Institut Montserrat Colomer.  

Darrera actualització: 03.11.2021 | 16:02