Es presenta una nova edició del projecte educatiu Vincles

Dimecres, 8 de novembre de 2017 a les 00:00

L’Institut Montserrat Colomer ha acollit la presentació de la novena edició del projecte Vincles, un programa d’atenció educativa a la diversitat de secundària. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Educació, Jordi Borrell, alumnes, tutors i famílies. En aquesta edició hi participen 7 alumnes.

El projecte Vincles va posar-se en marxa per primera vegada el curs 2009-2010 promogut per l’Àrea d’Educació. El seu objectiu és donar suport als alumnes de segon cicle d’ESO i acompanyar-los a la contribució de l’èxit acadèmic que els permeti l’acreditació i obtenció del GES. Pretén facilitar-los la integració escolar, social i laboral.

Els alumnes realitzen un pla de treball fora del centre educatiu, en un dels centres col·laboradors que tenen assignat i sota la supervisió d’un tutor. Així, realitzen activitats formatives en instal·lacions exteriors a l’institut en un període no superior al 40% de l’horari escolar setmanal. En aquesta edició, els centres col·laboradors són  la Llar d’Infants Municipal La Ginesta, el Complex Esportiu, RTV10, i les escoles La Roureda i Vinya del Sastret.

Darrera actualització: 08.11.2017 | 09:37