Es recupera la cavalcada de reis, però amb mascareta i distància social

Dijous, 30 de desembre de 2021 a les 17:00

Els Reis d’Orient tornaran a Sant Esteve Sesrovires el 5 de gener per retrobar-se novament amb els infants sesrovirencs.  Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han demanat que tothom que vingui a saludar-los durant la cavalcada porti mascareta i mantingui la distància de seguretat.  El recorregut serà més llarg que el darrer any per evitar aglomeracions.

Recorregut més llarg per mantenir la distància seguretat
La cavalcada del 5 de gener començarà a l’Avinguda Vallserrat a les 18.00 hores.  El seu recorregut habitual queda modificat substancialment per evitar concentracions. Amb aquest objectiu, enguany el trajecte serà molt més llarg que al 2019 i passarà per l’Avinguda Montserrat, carrer Major, Avinguda Bon Repòs, carrer Sant Joan, Passeig de les Oliveres i, finalment, Pista Coberta Francesc Castellet.

A més de les tres carrosses dels Reis d’Orient i haurà una altra per la patgessa Almira, la cartera reial.  Ses Majestats estaran auxiliats per una trentena de patges i patgesses. També comptaran amb les coreografies de les ballarines de Som Bollywood durant tot el recorregut.

Un cop a la Pista Coberta, la canalla podrà lliurar en unes bústies les seves cartes a Ses Majestats. Caldrà respectar la distància de seguretat a l’hora de fer fila i portar mascareta en tot moment. L’aforament estarà limitat al 70%.

Caramels sense gluten
Com en edicions anteriors, la cavalcada se suma novament a la campanya Cap infant celíac sense caramels i per aquest motiu tots els caramels que es repartiran seran sense gluten.

Darrera actualització: 30.12.2021 | 13:30