Es reprenen les activitats als casals de forma progressiva

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 08:00

De mica en mica, els casals dels barris de Ca n’Amat, Vallserrat i de la Gent gran recuperen gradualment les seves activitats presencials. En el Casal de la Gent  Gran ja han començat les classes de gimnàstica i a Ca n’Amat i Vallserrat s’han reprès els balls en línia. La intenció és anar recuperant progressivament la vida cultural als barris.

Casal de la Gent Gran
Aquest mes, el Casal de la Gent Gran ha recuperat les classes de gimnàstica, que reben el nom de Música i moviment. Les sessions combinen exercicis de gimnàstica suau amb música i pràctiques de relaxació. Ara mateix, hi ha dos grups en marxa: un els dimarts i l’altra, els divendres. L’horari de tots dos és de 17.30 a 19.00 hores.

En aquest moments no hi ha places lliures. Però les persones interessades es poden inscriure en una llista d’espera al Casal de la Gent Gran. Properament es reactivaran altres iniciatives del casal, com les sevillanes o les sardanes.

Barris
Els barris també comencen a reactivar la vida associativa i cultural.

El Casal de Ca n’Amat ha posat de nou els balls en línia i la gimnàstica de manteniment durant el mes de maig. L’Associació de Veïns també té la intenció d’oferir balls llatins i classes de guitarra i cante.

Al Casal de Vallserrat, també es recuperen els balls en línia els dimarts, dimecres i dijous. A més, el proper 20 de juny, l’Associació de Veïns realitzarà l’assemblea de l’entitat per renovar la junta directiva.

Darrera actualització: 03.06.2021 | 11:28