Espectacle flamenc en solidaritat amb l’Associació Progèria

Divendres, 2 de juliol de 2021 a les 08:00

La Cofradía del Santo Cristo i el grup Amor al Arte presenten el 10 de juliol l’espectacle Sarsalé a la Piscina d’Estiu.  Els diners recaptats aniran destinats a l’Associació Progèria Alexandra Peraut, entitat sesrovirenca que treballa per a la divulgació i el coneixement de la síndrome de Hutchinson-Gilford. Les entrades es poden reservar al telèfon 627 05 10 62.

Sarsalé (acompanyament)
Els organitzadors han triat una paraula de l’idioma caló, sarsalé,  com a títol de l’espectacle. En la llengua del poble gitano sarsalé  significa acompanyament.  El mot s’ha escollit per un doble motiu. Primer perquè durant la pandèmia el ball ha acompanyat moltes persones i els ha servit per superar moments difícils. En segon lloc,  perquè la solidaritat és una paraula que també ha acompanyat a l’entitat durant aquest període, la qual ha fet donacions de mascaretes i material sanitari per lluitar contra la covid.

Sarsalé serà una combinació de coreografies antigues i noves. No faltaran números que han tingut sempre molt bona acceptació per part del públic, com ara La saeta, que s’ha representat sempre amb molt d’èxit, però també hi haurà novetats que s’estrenaran per primer cop el 10 de juliol.

Tots els espectacles anteriors, com Barcino o Carmen, han tingut sempre un component solidari. Enguany també hi serà present aquest element.  La recaptació serà per a l’Associació Progeria Alexandra Peraut. A més, a l’inici de la representació, l’associació explicarà el seu projecte i com es pot col·laborar amb aquesta entitat.

Piscina d’Estiu
Una de les novetats de l’espectacle d’aquest any és el canvi d’escenari. S’ha optat per la Piscina d’Estiu, en comptes d’un lloc tancat com El Casino, per tal que els assistents gaudeixin d’un lloc a l’aire lliure on podran estar asseguts i sense mascareta, tot i que sempre respectant la distància seguretat. D’aquesta forma, els organitzadors volen oferir una vetllada flamenca en un entorn “bonic i acollidor”.

El preu de l’entrada és un donatiu de 5 euros, que anirà destinat a l’Associació Progèria. Donat que l’aforament és limitat, les entrades s’han de reservar prèviament al telèfon 627 05 10 62. 

sarsalé

 

Darrera actualització: 02.07.2021 | 08:38