Fins al 27 de desembre es pot respondre l’enquesta de salut pública

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 08:00

En el marc de l’elaboració del Pla Local de Salut, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires realitzarà una enquesta a la ciutadania fins al 27 de desembre. Les preguntes es podran respondre per internet, a través del Portal de Participació Municipal, i en format paper en els equipaments municipals.

L’objectiu és conèixer la percepció de la ciutadania en aquest àmbit. Per això el qüestionari demana als participants que valorin el seu estat de salut i també els pregunta si i fan esport, entre altres preguntes.  Així mateix se sol·licita que proposin que caldria fer per tal que Sant Esteve Sesrovires sigui un municipi més saludable.

L’enquesta forma part de la confecció del Pla Local de Salut de Sant Esteve Sesrovires, un instrument que ha de servir per planificar, ordenar i coordinar les actuacions en l’àmbit de la salut pública.

A més de l’enquesta, paral·lelament s’està portant a terme tres grups de discussió amb la població en general i un taller participatiu amb professionals i actors socials.

Amb tota la informació reunida i l’anàlisi de més de 70 indicadors s’elaborarà el perfil de salut del municipi i es realitzarà un diagnòstic de la situació actual.

L’elaboració  i posada en marxa del Pla Local de Salut compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’assessorament tècnic de l’empresa DEP Institut.  El grup motor està constituït pel regidor de Salut Pública, Òscar Rodríguez, tècnics municipals i de la Diputació de Barcelona i per DEP Institut.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 14:42