Halloween a Ca n’Amat i castanyada a Vallserrat

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 17:00

La festa de la castanyada d’aquest cap de setmana se celebrarà als barris de Ca n’Amat i Vallserrat ,tot i que de diferent forma. Ca n’Amat acollirà el tradicional passatge del terror i Vallserrat, la festa de les castanyes i els panellets.  El Casal de la Gent Gran i les escoles també organitzen activitats per la castanyada.

L’Associació de Veïns Ca n’Amat 2001 ha optat per la festa de Halloween i pel tradicional passatge del terror, que cada any té molt bona acollida de públic.  Tindrà lloc el proper diumenge, 31 d’octubre. En aquesta ocasió hi haurà un passatge del terror infantil, a les 20.00 hores, i una hora més tard, a les 21.00 hores, començarà el passatge de terror per als adults.

Per la seva part, l’Associació de Veïns Unificada de Vallserrat organitza en el casal del barri una festa de la castanya amb tots els elements típics d’aquesta festivitat: castanyes fetes al foc, panellets, moscatell i ball. Tindrà lloc el proper dissabte, 30 d’octubre, a les 21.30 hores.  El preu de les castanyes per als no socis de l’entitat serà de 5 euros. El preu del ball serà el mateix per a tothom (5 euros) i inclourà una butlleta de rifa.

El Casal de la Gent Gran rebrà divendres, a les 17.30 hores,  la visita de Maria la castanyera, que repartirà castanyes i mistela.

La llar d’infants La Ginesta i les escoles La Roureda i Vinya del Sastret celebren aquesta setmana la festa de la castanyada amb activitats culturals adaptades a l’edat de l’alumnat i amb la participació de les famílies.

Darrera actualització: 28.10.2021 | 08:20