Ingressen a presó els dos membres d’un grup criminal que van robar en domicilis de Sant Esteve

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 17:00

Dos dels presumptes autors dels robatoris ocorreguts a Sant Esteve i que van protagonitzar una espectacular fugida el passat 14 de desembre, han ingressat a presó, segons informen els Mossos. Es tracta de dos homes de nacionalitat xilena, de 38 i 40 anys, a qui se’ls imputen cinc robatoris amb força a domicili, a Sant Esteve i també a Lleó.

Agents de la comissaria de Martorell els van detenir el dimarts 14 de desembre, després d’una fugida en ser sorpresos per una de les víctimes, i d’una persecució iniciada per un agent de la Policia Local fora de servei. Els individus vans er localitzats en una zona boscosa propera a Can Julià. Un d’ells va ser detingut pels mossos i minuts més tard, una altra dotació policial va aconseguir detenir un segon lladre mentre caminava pel voral de la carretera B-224 en direcció a Martorell.

Després de les detencions, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell es va fer càrrec de les diligències i va aconseguir localitzar a Barcelona els apartaments on es trobaven allotjats temporalment els detinguts. Durant la instrucció de l’atestat, els investigadors van tenir coneixement a través de la Guàrdia Civil de Lleó que els arrestats formaven part d’un grup criminal que havia comès tres robatoris amb força a interior de domicili més a la ciutat de Lleó.

Els arrestats van passar a disposició judicial pels cinc robatoris amb força i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 14:18