Iniciada la tramitació per resoldre la problemàtica de les parcel·les unifamiliars que no poden tenir condició de solar

Dijous, 12 de juliol de 2018 a les 08:00

Fins al 4 de setembre es troba a exposició pública l’aprovació inicial de la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació Urbana respecte els paràmetres mínims de la zona 3c, als nuclis de Vallserrat, Ca n’Amat i Can Bargalló. L’objectiu d’aquesta modificació, que va iniciar tramitació en el ple de juny, és resoldre la problemàtica de les parcel·les unifamiliars d’aquesta zona que no poden tenir condició de solar.

Aquesta situació afecta més del 12% de les parcel·les unifamiliars aïllades d’aquests nuclis residencials, donat que incompleixen els paràmetres mínims de superfície i d’amplada de parcel·la. Per donar-hi solució, s’incorpora l’excepcionalitat de permetre l’edificació en aquelles parcel·les que tinguin una superfície mínima de 200m² i una amplada mínima a carrer d’11 metres lineals. No s’aplicarà en casos de segregacions i en cap cas representa un increment de densitat i/o sostre i aprofitament, en relació al que està definit pel planejament vigent.

L’expedient està disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament fins al 4 de setembre, dins l’apartat d’enllaços d’interès, Expedients en exposició pública: http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/transparency/93a4afec-2153-44f4-8f48-c946d8d06dd9/

Darrera actualització: 12.07.2018 | 14:09