Inscripcions obertes per a la popular Cursa de Sant Jordi

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 14:00

El diumenge 22 d’abril la popular Cursa de Sant Jordi tornarà a reunir centenars de corredors pels carrers del centre urbà de Sant Esteve Sesrovires. Es tracta d’una prova atlètica no competitiva oberta a persones de totes les edats. Les inscripcions ja estan obertes.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar al Complex Esportiu abans del 21 d’abril. També hi ha la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la prova a la plaça Xic Mateu abans de l’inici de la prova. Fins al passat 8 d’abril hi havia una altra modalitat d’inscripció, amb dret a samarreta i al preu de 6 euros, però aquesta forma de participació ja està tancada.

La cursa se celebra el diumenge 22 d’abril. El punt de sortida serà la plaça Xic Mateu, a les 11.00 hores.

La Cursa Sant Jordi arriba a la 32a edició amb la filosofia de sempre: ser una activitat esportiva lúdica i no competitiva adreçada a esportistes i al públic familiar. El recorregut és d’ aproximadament tres quilòmetres i està pensat perquè pugui ser completat sense excessives dificultats.

Patrocinadors
La prova atlètica està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Compta amb la col·laboració del FC Sant Esteve i de la Diputació de Barcelona, així com amb el patrocini de l’empresa Chupa Chups i del centre educatiu Àgora International.

Darrera actualització: 10.04.2018 | 14:38