Jornada sobre els fons europeus Next Generation adreçada a l’empresariat i autònoms

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 11:00

Sant Esteve acollirà el proper 12 de novembre una trobada gratuïta adreçada al sector  empresarial per tractar sobre l’accés als Fons EU Next Generation. La jornada està organitzada per l’APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses) i la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.   

La trobada "Fons EU Next Generation"  Subvencions reals als quals TU tens accés. Vols saber com? està dirigida a autònoms, i petita i mitjana empresa. Des de l’APAE es defineix com una oportunitat de saber com rebre l’impuls econòmic per a la teva empresa que representen aquests ajuts europeus.

Tindrà lloc a les instal·lacions de l'Hotel Barcelona Golf Resort de Sant Esteve. La jornada combinarà el networking amb propostes de caràcter més lúdic com tast de vins i caves, clínic de golf o experiència de conducció amb vehicles elèctrics.  

L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell obrirà la jornada que comptarà també amb una taula rodona amb la participació del president d’AENOR ((Associació Espanyola de Normalització i Certificació).

Les inscripcions per participar en aquesta jornada es poden realitzar per formulari web.

Darrera actualització: 09.11.2021 | 11:42