La Biblioteca Municipal acull l’exposició 'Dones amb somnis'

Diumenge, 12 de setembre de 2021 a les 08:00

La Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà acollirà del 16 de setembre al 16 d’octubre ones amb somnis, exposició sobre dones sesrovirenques que han destacat en diversos àmbits, com la medicina, la cultura, l’esport o el món del treball. La mostra està organitzat pel Grup de Dones de Sant Esteve.

Dones amb somnis es va presentar el passat 31 de juliol, a la plaça Xic Mateu, en el marc de la Festa Major, amb la presència de vàries de les protagonistes de les que parla la mostra.

L’exposició recull un ampli ventall de dones que han destacat en diversos camps, com la medicina, la musicoteràpia, la pintura, l’art, el flamenc, la dansa, l’esport i en professions com la viticultura o el transport de camions.

Cada obra recull una imatge de cadascuna d’elles i una breu explicació de la seva biografia.

Dones amb somnis es podrà visitar en la Sala Polivalent de la Biblioteca, dins dels nous horaris de l’equipament, que són:

  • Dilluns, dimecres, dijous i divendres: de 15.00 a 20.00h
  • Dimarts: de 9.30 a 14.00h
  • Dissabte: de 10.00 a 13.00h.

La mostra és una iniciativa de l’associació Grup de Dones de Sant Esteve i compta amb la col·laboració de la  Biblioteca Municipal, de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 14:59