La Biblioteca Municipal estrena el seu Club de Cinema

Dissabte, 15 de gener de 2022 a les 12:00

A partir del proper mes de febrer la Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà posarà en marxa un Club de Cinema. Es faran trobades, que seran mensuals, on s’hi projectarà un film, i després hi haurà un col·loqui entre tota la gent present. Per poder assistir-hi cal fer inscripció prèvia.

Les persones amants del cinema tenen una nova proposta cultural a Sant Esteve. La Biblioteca Municipal estrena el seu propi Cineclub, un espai on, un dijous de cada mes, es projectaran pel·lícules de no més de dues hores. Després, a diferència de les gran sales comercials, es podrà comentar l’obra amb el públic assistent. La primera sessió serà el proper 17 de febrer, la segona el 17 de març i la tercera el 21 d’abril.

Les pel·lícules seran sobre temàtiques i gèneres diversos, sempre buscant que les seves històries donin joc per a la conversa posterior. Es projectaran a la Sala Polivalent, aprofitant que amb les reformes de la Biblioteca es va incorporar un projector.

A causa de les mesures covid cal inscripció prèvia, ja sigui per telèfon (937 713 328), correu electrònic (b.st.esteves.jps@diba.cat) o presencialment (Avinguda Montserrat, 10).

Darrera actualització: 12.01.2022 | 11:13