La biblioteca proposa tallers creatius amb el Bibliolab

Dimecres, 3 d'octubre de 2018 a les 14:00

El proper 18 d’octubre la biblioteca Municipal estrena el Bibliolab, un nou projecte impulsat per la Diputació, a través de la Xarxa de Biblioteques, que vol potenciar la creativitat, la innovació i la experimentació a través de diverses activitats. Crear un foto-llibre, confeccionar un poema visual i construir un llibre animat són les propostes de la biblioteca municipal dins del Bibliolab 2018.

La primera de les activitats que ens proposa tindrà lloc dijous dia 18 i és la creació d’un foto-llibre. El taller s’impartirà a la biblioteca, a les 17.30 h i s’adreça a infants de 5 a 11 anys. A partir de la descoberta de certs objectes, els participants els fotografiaran seguint una història que prèviament hauran pensat entre tots, per acabar confeccionant un foto-llibre.

La següent proposta s’adreça al públic adult i tindrà lloc el el 24 de novembre, de les 10 a les 14 hores. Es tracta de confeccionar un poema visual o fotopoema. És una activitat que combina fotografia i narrativa, que permetrà als participants descobrir la relació entre imatges i la paraula. Es mostraran algunes imatges i es donaran pautes tècniques de fotografia per retratar objectes i fer una composició visual interessant que suggereixi el treball poètic de Brossa o d’altres autors.

I el darrer dels tallers del Bibliolab programats per aquest any està previst pel 12 de desembre, a les 17.30 h. Els participants confeccionaran un llibre animat o flipbook a través d’una activitat de narrativa fotogràfica, on que és la imatge fixa i la imatge en moviment. S’adreça a infants d’entre 6 i 10 anys.

Les places per a tots els tallers són limitades i cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

L’objectiu de totes les accions del Bibliolab és generar i compartir coneixement a partir de l’experimentació i la innovació en camps com la tecnologia, la ciència, l’art o la literatura.

Darrera actualització: 03.10.2018 | 15:52